Online users

Follower

Wednesday, February 16, 2011

A gift from a sincere heart.


Mula mula kata tak ada hadiah.Lepas tu ada pula.Apalah awak ni.

Dalam kereta, dia hulur botol ni.Waktu tu, botol ni kemas dibalut dengan pembalut hadiah.Dia kata ini ubat pengasih.Sumpah muka aku terus berubah.Gilo ko apo nak bagi ubat pengasih.Apa tak cukup lagikah kasih sayang yang kuberikan padamu? Terus aku bagi balik botol tu kat dia.Mukaku garang tak ingat."Kalau betul ni ubat pengasih, you kasi kat mak you ja la.Boleh la dia kasih kat you lebih sikit.I tak nak la benda benda macam ni"Dia gelak mengekek habaq hang.Syok dapat kenakan aku.Yang sebetulnya, fragrance oil.Err..saya kadang kadang lurus bendul.Senang tertipu dengan raut wajah serius seseorang.

Rupanya kasi lampu ajaib.Bila disentuh, terus menyala.Hahaha.Kagum sekejap.Fungsi fragrance oil tu pula untuk diletakkan di atas plate lampu dan memberikan aroma wangi.Entah mai mana idea nak kasi cek lampu ajaib ni.Hihihi.By the way, thanks darl.I cukup suka aksesori bilik ni.Haiii..bila entah nak dapat cincin sebentuk.Kena tunggu second year kot.Hahaha.Ikutkan hati, memang nak angkut balik Welly.Tapi, nampak gaya macam kena simpan kat sini ja.Luggage tak celuih.Huhuhu.

Ngeeeeeeeee :)))))))

10 comments:

marinahunny said...

waaahh malu ;)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

alolo so sweet..hehe

Elle JmDean said...

co cwittttt.. wink wink =)

Kap said...

lukisan kening itu sangat seram sejuk you ;)

Encik Siput said...

Sweet! jelos aku dowh! Ini serious!

[z@ck] said...

marinahunny..
hahaha..kalau tau kat dia ni, konfirm dia malu =P

syafawani...
ngee =)

Elle JM Dean..
=)

Kap..
actually gambar perempuan tu resemble aku weh.kening tebal.hahaha

Encik Siput..
hahaha..toksah duk bt jeles teruk.

Cik Aien said...

alaaa z@ck, angkut je la bwk NY!
bru smngt ko study!

laila said...

sweet!

eDdY said...

comei wei..hehe

[z@ck] said...

Cik Aien..
hahahaha..kalau buleh mmg nk angkut tapiiiiii

laila..
kalau org NZ, dia kata sweet as!

eDdy..
ye..tau.hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger