Online users

Follower

Wednesday, February 16, 2011

Kerana external

Berkesempatan untuk berjumpa dengan sorang lagi blogger.Itupun sebab aku pesan external kat dia.Kalau tak, memang tak terfikir pun nak jumpa.Actually, dah lama aku kenal dengan Miss Eriqa ni through blog.If tak silap since 2009 lagi.Time tu masing masing aktif blogging.Cuma kebelakangan ni Miss Eriqa dah jarang update.Katanya tak ada story nak update.Kebetulan pula dia study kat UUM.Haa..Student UUM nak mai shopping tang mana lagi kalau bukan kat Jitra or Alor Setar kan? So, we met up at CP last Saturday.Umat manusia sangatlah banyak.Kena pula budak asrama outing.Kiri kanan budak pakai baju batik.

Lama juga kami borak.Peramah orangnya Miss Eriqa ni.Thanks tau sebab tolong belikan external.Sekarang dengan suka hatinya boleh transfer semua benda dalam external baru.Dan dan tu performance laptop jadi laju sikit sebab dah ringan dari segala mak nenek benda.Heh.

4 comments:

eDdY said...

syiok nyer leh jumpa ngan kawan2 blogger...jeles rase

[z@ck] said...

eDdy..
hehe..kita bila plak nk jumpa eh?

rathiqah azmira rosli said...

bila nak jumpa dengan kite plak.hehe



btw zack.nak pg singapore kene ada passport je.visa tu apa ek?ke visa dengan passport tu sama tapi perkataan je berbeza.

[z@ck] said...

rathiqah azmira rosli..
visa tu macam pass nak masuk one country..ada dua jenis..satu visa pelancong n satu lagi visa student.setengah country tak perlukan visa..i dun know about spore.tak kena la kot sebab awak pun tak buat.hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger