Online users

Follower

Wednesday, February 16, 2011

Lepak tasik siri kedua.

Gigih ni nak update.Sila tepuk tangan tanda sokongan moral anda kepada saya.Kisah tasik lagi.Kisah tayang gambar lagi.Hmppphh.

Nak habaq mai kalau ikut peraturan naik caddy ni, mana boleh berhenti suka hati tepi jalan.Tapi sebab nak tangkap gambar berlatar belakangkan tasik,batu dan pokok getah, kami redah juga turun.Siap parking caddy tepi jalan.Inilah hasilnya.

Batu pun jadi prop.

Pak Supir dan anak anaknya.Hehehe.


Memang mereka gigih melompat dan aku pula gigih berguling atas rumput demi menghasilkan shot yang tak seberapa ini.
Paseipa kaki suka bengkok lagu ni pula? T_T

Hat tengah ja available lagi.Kiri kanan dah kena sambaq.

Buat dah senget manja dia.Hmpph.

Akhir kata, aku syok!

6 comments:

joegrimjow said...

klu ada gambar dlm tasik tu lg best
hehe

[z@ck] said...

joegrimjow..
aku tak reti berenang.huhuhu

Encik Siput said...

Hahaha. tasik best spot utk bergelak tawa.

[z@ck] said...

Encik Siput..
sebab kawasan luas.gelak la kuat mana pun.hahaha

eDdY said...

lamer giler mot x tgk senget manja nih..hik3

[z@ck] said...

eddy..
hehehe..lama kan?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger