Online users

Follower

Thursday, February 17, 2011

My pre departure

Tinggal 2 hari saja lagi sebelum kaki melangkah pergi.Perasaan bercampur baur.Excited ada, sedih pun ada.Time ni la kalut packing.Luggage macam nak meletup dah.Banyak sangat benda yang disumbat.Dah start masukkan barang semalam.Hari ini kena check balik.Rasa macam nak repack balik luggage tu.Alahai.Penuh sebab aku sumbat sekali stok shawl untuk jual kat Welly.Tu pasai yang padat teruk tu.Hmphh..Duk agak dah beg time balik akan sama berat macam time pergi dulu.Haish.

Time ni la juga baru kalut nak basuh semua shawl.Duk hentam pakai dekat 10 kali sampai dah berbau baru ada kesedaran nak basuh.Hahaha."Guna Downy, satu penutup pun dah cukup"

6 comments:

fathiahRAIHANA said...

ahahah mcm serupa jaa T_______T
tp tak la smpy seploh kali kakk hehe

ween said...

kalau dah nama nya shawl, mmg pakai berkali2 baru basuhhh. haha -_-

Deqna said...

byknya stok shawl dia....

selamat berangkat ke welly yer dik...

shark said...

bnyak btuil koleksi tue..
bila nk berangkat?

[z@ck] said...

fathiahRAIHANA..
saja exaggerate.hahaha

ween..
tau tak pa.pakai sekali je rugi.so kna pakai berkali2.lagipun shawl material chiffon ni tak elok basuh selalu.kang cepat rosak

Deqna..
thanks sis =)

shark..
19 aribulan ni.huhuhu.

eDdY said...

downy yg baru tu wangi..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger