Online users

Follower

Sunday, February 6, 2011

Pejam celik pejam celik.

Pejam celik pejam celik, tinggal kurang 2 minggu lagi sebelum aku balik Welly.Time macam ni la paling aku meluat sekali.Rasa macam tak cukup lagi cuti ni.Nak tambah lagi sebulan.Hati pula jadi nervous.28 aribulan dah start kuliah.Rasa nervous sebab dah lama tinggal buku.Lagi satu, jadi nervous sebab aku sorang ja yang amik elective ASIA.Nah.Bakal sekelas dengan orang yang aku langsung tak kenal.Harap harap boleh cope la.

One more thing, bila dah nak dekat balik Welly, mulalah mai balik mood kempunan nak makan macam macam.Semalam kempunan petai, hari ini dah dapat sambal petai.Esok apa pula yang perut aku minta.Hurm.Haa! Tahu dah.Sayur keladi! Jenuh la tok nak mencari keladi pula.Itu favourite dish time bulan puasa.Selalu banyak yang menjual sayur keladi kat bazaar.Jarang la nak jumpa kat restoran time biasa macam ni.We'll see.Dapat ke tak sayur keladi.

Masih tak percaya cuti dah nak habis.Huhuhuhu.Rasa berat betul kaki nak melangkah balik Welly.Haiyah.

6 comments:

Judiene said...

Takpe.
Webcam ade.
Skype ade.
Boleh je nak lepaskan rindu tu.
Hehehehe.

:)

Encik Siput said...

Setuju dgn 1st pengomen tu! susah2 sgt, usung ja cik pengutip durian tu pi sana. ;')

Zati Tarhizi said...

Bawak petai banyak-banyak balik welly. Ajar mat salleh dekat welly sana makan petai. Haha.

eDdY said...

haha..
2 minggu ni kena mkn puas2 la..hik3(^^)

sis-haneii said...

ada sayuq keladi kt restoran a'la depan masjid a'la jitra..

Miss Kira said...

sayur keladi sedap... ;D
tambh2 lg kalau tok yg buat..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger