Online users

Follower

Friday, February 18, 2011

Self conscious teruk.

Tadikan, aku try la dress putih ni.Ala, yang aku pakai kat header blog tu.Sekali kau, tak boleh nak zip sampai habis.Tau tak perasaan hamba time tu macam mana? Rasa luluh hati.Tak sangka badan naik sampai tak boleh tutup zip dengan rapat.Sobsss.Hampa gilaaaa!Mula la nak jadi self conscious balik.Dan dan tu rasa nak diet.Tak mau makan.Tapi angan tinggal angan.Tadi baru hentam makan kek.Dah tu nasi lemak bubuh sampai penuh pinggan.Heh.Yo yo o ja rasa luluh hati.

Tapi aku memang agak dah badan akan naik bila balik Malaysia.Dah hentam makan macam apa lagi.Tak boleh nak salahkan siapa siapa dalam hal ni.Diri sendiri yang salah.Hmpph.Aku jadikan dress tu sebagai benchmark.Balik Welly, selagi zip tak boleh tutup rapat, selagi tu kena diet.Hohohoho.

See...dah self-conscious teruk dah ni.Huhuhu.

p/s : Ish.Sungguh ka nak balik Welly dah ni? Huwa!

2 comments:

QisTina said...

xpe zack. tue berat air kot?
janji zack ttp tingi cam model.

hehe. cepat balik! x sabaq nak beli shawls baru. :P

eDdY said...

haha..tu la hadiah yg ko bawak dari mesia..hehe(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger