Online users

Follower

Wednesday, February 16, 2011

Sempena one year


Kami celebrate one year simple simple je.Kebetulan pula time tu mengidam nak makan kek, elok sangatlah ke Secret Recipe.Duk buat macam orang kaya boleh.Order kek sorang sepinggan ja.Kami try chocolate lava.Waktu kek ni sampai, rasa macam tak berbaloi pula bayar sampai RM 9.50 untuk sepinggan kek sebegini rupa.Orang kata, lekat celah gigi ja.Tapi, bila makan, sumpah awai awai sedap.Bila mai tang hujung hujung, terus muak.Nak habiskan satu kek ni pun makan masa lama.Memang patut la serve dalam saiz macam tu.Mungkin bagi yang gila kek coklat, boleh habiskan dalam masa sekejap ja.

Kalau tak letak topping ais krim, RM 7 sahaja.(If I'm not mistaken.Correct me if I'm wrong readers.Ingat ingat lupa sebenarnya.Huhuhu.)

Pengutip durian sengih tengok muka sendiri dalam album.Malu katanya.Podah!

Dah kenyang makan, lepak tasik.Tasik lagi.Hahaha.Bermulalah sesi pemberian hadiah.Aku bagi album gambar kami je sebab dia pernah cakap nak semua gambar kami dalam simpanan aku.Yo lah.Ke hulur ke hilir aku dengan Rose, asal dating ja, aku snap gambar.Bila dikumpul, jadi banyak.Dan aku terfikir nak buat album ni instead of bagi gambar dalam pendrive.Duk buat kerja menempek gambar dalam album tu dari awal tahun lagi.Bajet sweet la kan.Ceh.

Apa dia bagi kat aku? Hah.Next entry.

10 comments:

marinahunny said...

pas ni penuh la gambar pengutip durian dlm blog ni..hahahaha

hepi aniversarry ;)

eT said...

happy anniversary...
makan2 tu wajib..hehe

Queen M said...

comey aihhh..haha..awat hg lebey kurang sama tarikh dgn ilham..haishhh..rindu plak zaman 1st anni dlu :))

ini q i L L said...

sweet! :D

[z@ck] said...

marinahunny..
hahaha.ikut mood nak tempek muka dia.kalau ada, ada la. =)

eT..
thanks =)

Queen M..
aku memang sentiasa comey.hahaha

ini qill..
=)

Cik Aien said...

giler la ko z@ck! tp eden ingt lagi, 1st annversary eden dgn mr.bobo, eden wat 1 gmbr yg dilukis oleh org PRO then Frame kan :p

eDdY said...

amboi...mmg sweet la korg ni...nice(^^)

[z@ck] said...

Cik Aien..
aku siuman lagi weh.hahaha

eDdy..
hehehe..thanks

Peri PiA said...

teruja la even nmpk sisi je :D

mUnie UncLe hUsin said...

hopefully happy ever after zack!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger