Online users

Follower

Friday, February 18, 2011

Simply Siti

Heh.Dah nama pun tester.Memang sakan la mencalit dua anak dara ini.Aku tak pandai sangat nak pakai eye shadow, blusher semua ni.Reti tonyoh mulut dengan lip gloss saja.Hahaha.Teringat pula iklan testimoni produk SimplySiti (SS) ni.Ada yang cakap kulit jadi cerah, mulus selepas pakai foundation SS.Harga memang tak beragak la kan.Sampai 50 hengget satu item.Mana nak cekau duit der.Tapi kalau kualiti tip top, hasil memuaskan, worth it la dijual dengan harga mahal.

"It used to be my secret.Now, it's yours!" Wah Dato Ct.Tagline terbaik woh!

p/s : Bila entah nak ada kesedaran belajar pasal make up ni.Adeh.

12 comments:

Jiji-Fify said...

Weh dik, akak pon start reti mekap lepas kawen. T_T

Peri PiA said...

sampai la ni tak reti make up hehe

farhana_aziz said...

ikut mood nak mekap..kadang2 rajin,kadang2 malas..:p

[z@ck] said...

Jiji-Fify..
ye ke? lega sikit dengar.hahaha

Peri PiA..
huhuhu..sama la.

farhana_aziz..
aku tadak mood.tapi kadang2 bermekap juga la muka ni..sekadar tempek bedak compact ja.hahahaha.

::NelyLeyana:: said...

try la pakai slow...

start ngan celak dlu...

pastu bru la eyeshado pe sme...

x de la nampak pelik nanti

MieZa said...

sama lah z@ck...tak tahu lah bila nak ada kesedaran diri tentang mekap nie..huhu

[z@ck] said...

NelyLeyana..
eh..bukan pakai bedak dulu baru calit celak ka?

Mieza..
kan kan? agaknya bila hubby to be suruh baru nak blajaq kot.hahaha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kalau da cantik. tak payah tonyoh mekap pun muke dah manis. tengok lelaki, relax je tak yah tongoh ape-ape. hensem jugak aku tengok. keh3.

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kalau da cantik. tak payah tonyoh mekap pun muke dah manis. tengok lelaki, relax je tak yah tongoh ape-ape. hensem jugak aku tengok. keh3.

Judiene said...

Lepas ni cerah dan mulus la kulit hang.
Hehehehe.

:P

ada van de kamp said...

rasa nk tdoq dlm watson haha

eDdY said...

z@ck..xyah makeup2 la..
natural beauty dah cukup(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger