Online users

Follower

Thursday, February 17, 2011

Sushi King

Antara sushi yang kami order ialah :

Salmon Mayo Maki.Adawiah gemar yang ini.

California Maki.

Salmon Skin Piri Piri.Sedap bagi aku tapi bukan bagi Wan dan Ada.End up pulun sorang sorang.Cicah wasabi macam cicah sambal belacan.Hahaha.

Ebi Fry.Ini paling aku suka sebab rangup dan isi dia lembut.

Chuka Iidako.It's a baby octopus! Scary kan nak makan? Hahaha.Rasanya liat sedikit tapi tetap sedap!

Ebikko.Telur ikan.Ada rasa crunchy crunchy sikit.

Tori Karaage.Favourite Wan sebab itu isi ayam.Dia memang suka makan ayam ni.Hehehe.

Yang ini menu baru if tak silap.Sumpah macam makan crab ball.Nothing special about it.

Hee.Senyum sebab dah lepas kempunan makan sushi.Harga dikira berdasarkan warna kat plate.Paling mahal colour ungu.Paling murah colour biru.Bil kami dekat RM 70! Hahaha.Puas hati.Ini makan sekali sekala boleh la.Kalau setiap minggu tuju Sushi King, mau botak juga kepala.Huhuhu.

p/s : Nama semuanya hasil carian google di Sushi King website.Silap haribulan, eden tukar profession jadi food blogger kang.Hahaha.

7 comments:

Cik Moon said...

yummy..sedapnyer sushi king...

Peri PiA said...

yum2...hubby akak tak minat

kena ajak kawan la hehe

adawiyah-same la dgn name akak :D

lame xdtg sini

angahpikah said...

sayang.. sorry to inform u this. but sushi king orang cakap ada letak arak. one of employee kat sushi king yg ckp.sumber yg ak ble pcyai la..

huhuhu.. better jauhi perkara syubha

[z@ck] said...

Cik Moon..
hohoho..memang sedap =)

Peri Pia..
hai akak! btoi.lama akak tak drop komen kat sini.rinduuu

angahpikah..
yup..memang ada letak alkohol but certain sushi je pikah.yang layan kami orang melayu.dia ada bagi list mana sushi yg tak boleh makan sebab contain alkohol.

Danial Ikhwan Jaafar said...

cuba la jellyfish sushi. haha best woo~

eDdY said...

aq mmg x suka sushi...xleh nak telan langsung...huhu

Kaspersky Seller said...

Salam tuan rumah. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger