Online users

Follower

Monday, June 18, 2012

Yuhuu!

Assalamualaikum...

Fuh.Mood blogging tiba tiba hilang sekejap.Ni dah muncul balik.Sekarang aku ada kat maktab. Dah selamat sampai semalam. Barang aku tak unpack semua sebab 2 minggu lagi, nak keluar dari hostel.Duduk luar.So, just bawa keluar baju yang nak dipakai sahaja.Semalam aku tengok Running Man, not bad la show tu.No wonder la ada yang sampai marathon beratus ratus episod. Aku yang baru sekali tengok ni pun dah melekat. Pernah tengok Modern Family? Haa..aku ingat nak marathon series tu pulak lepas ni.Dah sedut dari hard disk Zul hari tu. Dia tengah cuti sekarang ni.3 bulan you.Kau hado? Haaa...Ok la. Nanti aku update lagi noh. Bubye!

3 comments:

shera haifa said...

haha rupanye masih ramai lg yg xtngok RM dan baru berjinak2 nk tngok..
:_

[z@ck] said...

shera haifa..
hahaha..yes i am!

eDdY said...

haha..sama la..aq pon xder mood..haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger