Online users

Follower

Raya Sakan Contest

[Penghargaan buat Encik Luth untuk banner contest.]

Sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba tak lama lagi, tuan tanah nak anjurkan 'Raya Sakan Contest'.

Syarat pertandingan senang saja:

1) Warganegara Malaysia.
2) Terbuka kepada lelaki dan perempuan.
3) Perlu melekatkan banner 'Raya Sakan Contest' di blog anda sepanjang tempoh pertandingan berlangsung dan link kan ke entry ini.
4) Pilihan untuk menjadi pengikut blog ini adalah optional.Tiada paksaan 'Mesti ikut blog aku!'.
5) Tempoh contest berlangsung adalah sehingga 30 September 2010.

Cara nak join:

1) Disebabkan aku ni gila gambar, maka contest pun haruslah pasal gambar kan.Korang justperlu tampalkan banner contest dan satu gambar korang (tak kisah seorang atau jemaah) sakan berhari raya.Ingat ye.Temanya ialah SAKAN. Sakan tu meluas. Boleh jadi sakan melaram di hari raya, sakan melantak ketupat di pagi raya, sakan konvoi di pagi raya, sakan buat ketupat di malam raya dsb. Apa-apa yang dirasakan sakan di hari raya.Gitu.

2) Selepas tu, sila berikan sedikit info pasal gambar sakan korang tu dan jelaskan kenapa korang rasa gambar tu sakan sangat.Haa...boleh?

3) Mesti letak tajuk entry 'Raya Sakan Contest by Insan Tinggi'. Tak perlu buat sticky post sebab aku sendiri pun tak gemar sticky-sticky ni.

Hadiah yang ditawarkan :


Ole-ole dari New Zealand yang berunsurkan biri-biri dan burung kiwi.Hehehe.

3 entry paling kreatif akan dinobatkan sebagai pemenang.Ecewah.So, tunggu apa lagi? Cepat join sebelum terlambat.

HANTARKAN LINK ENTRY ANDA DISINI. TERIMA KASIH DAUN KELADI.


4 comments:

.s.o.f.i.a. said...

kena gambar sendiri ka.....??? gambar adik2 atau anak sedara tak lulus ke....???

Mummy Nana said...

Wah bestnya hadiah2 itew... kalau xmasuk contest xleh dpt adiah ke? hehehe... akak xsempat amik gambar raya lah... pasal raya sakan....
salam perkenalan...

sumpit said...

aku nak join....
http://sumpit2u.blogspot.com/2010/09/raya-sakan-contest-by-insan-tinggi.html

jemput baca

cp0w said...

hola~!dah join.ni 1st contestXD
http://sayanocturnal.blogspot.com/2010/09/raya-sakan-contest-by-insan-tinggi.html

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger