Online users

Follower

Tuesday, November 1, 2011

Utara Mai in InTrend Nov 2011.

My oh my. Terkejut apabila diberitahu oleh seorang blogger yang mana blog aku masuk InTrend. Ini sangat gila. Mula mula tak percaya.Siap persoalkan balik akak Azie. Selagi tak nampak bukti, selagi tu tak percaya.Maka dia pun gagahkan la diri tangkap gambar buat entry semata mata nak tunjuk kat aku. Terima kasih akak! Speechless. By the way, terima kasih kepada team InTrend kerana memilih blog picisan ini sebagai blog pilihan edisi November.

*Jaw dropping* Dengan abe batman sekali masuk majalah. Hehehe.

Rasanya blog pilihan kali ini rata rata yang duduk oversea. Mungkin dorang ada tema untuk setiap bulan. Aku tak berapa tahu sangat pasal majalah InTrend ni. Tapi apa pun, terima kasih InTrend! =) Saya dah nak balik Malaysia dah pun.Tapi don't worry.Cerita pasal New Zealand akan tetap ku ceritakan.

Blog lain yang turut terpilih untuk edisi November. Nabil pun ada. Sebelah kolumn aku. Selalu jugak jengah blog Nabil. Dia study kat German. Bestie Hanis Zalikha. Boleh tahu tu blog dia sebab header belang biru merah =P

p/s: Mintak mintak la family tak baca InTrend, kalau tak, mampuih segan la.Huhuhu.

13 comments:

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

wow.. tahniah!.. :-)

Suria said...

woooh! tahniah..
bangga org kampung..huhu :D

Innanie | Ariffin said...

wah wah wah.!!! tahniah~ kelaaaasss kau jah!

angahpikah said...

jeles wei jeles.. pasni popular la ang pirah.. ahahha

Judiene said...

Untong la hang masuk magazine.
Aku masuk newspaper pun tak pernah.
Haishhh.

sya fieqa said...

wah..best la blog kak zack masok magazine..
btw, nak souvenir dr NZ buleh..hikhik~

Dee said...

dashyat..glamerlah lepas ni..

pija said...

wah pirah. best nya. tahniah weh

Fatin Aliyya said...

congrtaz congrtaz kak firah.tumpng hepi for u :).

keep on blogging sista :)

Kamal Effendi said...

kemain noh retis. bangga sat orang disini. hihi. teruskan berblog zack! :)

eDdY said...

waaa..tahniah2...
bangga sat rasa...hehe

[z@ck] said...

Terima kasih semua =)

Irfa said...

kena beli ni..wat kenangan ;)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger