Online users

Follower

Monday, October 31, 2011

Halloween Party in Wellington

First day of short course, BOSAN. First session, drama course. Awal awal lagi rasa nak hentak kepala kat dinding bila Delia control kitorang macam budak kecik. Clap clap tangan suruh diam. What the...? At the end baru rasa fun sikit.Itu pun sebab ada acting so boleh gelak gelak tengok kawan yang lain berlakon. Rasa bosan sebab Delia memanjang nak serius. Second session pulak, pasal guided reading.Ini lagi bosan. Macam dengar lecture. Tersengguk sengguk jugalah aku tadi. Bukan apa, otak sekarang ni fikir nak balik ja. Boleh pulak kan time dia bagi ceramah, aku sibuk memikir, jadi cikgu nanti nak pakai cantik cantik biar anak murid semangat sikit nak belajar.Hohoho.Jauh kan berangan =P

Petang pulak, balik rumah kejap.Solat then kemas sikit barang.Kemudian keluar pergi town pulak. Teman Wan Z print gambar cohort. Lepas tu pergi tengok Halloween Party kat Civic Center.Tahun lepas pergi tak banyak sangat benda.Tahun ni meriah. Siap ada booth makanan, mini fun fair lagi. Excited. Sebab ini tahun last. Tebalkan je lah muka kalau nak ambil gambar dengan orang yang pakai kostum pelik pelik ni.


Mummy melintas. Apa pun, safety first. Siap pakai helmet lagi.Hohoho.

Into character katanya.

Dorang ni sangat sporting bila minta bergambar. Layankan saja.

Terus jadi dp. Encik rabbit ni langsung tak bercakap. Datang hulur gummy.Ingatkan nak suruh beli, rupanya dia bagi free.Lepas tu lari.So cute =)

Mamat dari Charlie and Chocolate Factory rasanya.

Lepas tu ada show Alice in Wonderland. Sangatlah cantik set nya.Siap dengan chandelier lagi.

Mamat ni sempoi. Bila ajak bergambar, dia paling excited.Siap pesan lagi, jangan letak kat Facebook. Sorry bro, dah langgar janji.

Alice dengan gegelungnya.

Minah ni gimnas rasanya. Selagi boleh kepak badan tu, selagi tu lah dia kepak. Bravo.

p/s: Silap tak bawa kain telekung.Kalau tak boleh jadi hantu langsuir.Mesti mat saleh kagum punya.Hehehe.

7 comments:

Judiene said...

Bestnya.
Teringin aku nak tengok orang pakai costume pelik-pelik camtu.
Kat Malaysia susah sikit la kot nak tengok benda-benda camni kan.
Tapi ade je, just tertutup kot.
Anyway, bila balik?

Schajar McFlurry said...

tak pegi pun mane2 halloween party kat russia... but it look like nice experience though! =)

AmirahSM said...

z! nk g oversea gak!! huk2

[z@ck] said...

Judiene..
aku nak balik dah weh.insya-Allah 11 aribulan ni

Schajar McFlurry..
you should go out and experience it. tapi halloween kitorang time siang la.hehehe

amirah..
mai mai =)

Just.wanie said...

cantiknyerrrrr inner dierr !!!!

mat rabbit tuuu cute !!!!

eDdY said...

haha...aq suka yg jadi langsuir tu..wakaka

[z@ck] said...

Just.wanie..
sila dapatkan di ayunar.com. hehehe

eDdy..
aku amanatkan kepada junior aku kat sini lah.suruh dorang bt next year.hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger