Online users

Follower

Sunday, October 30, 2011

Berhenti kerja

Mengalami masalah untuk bagitau boss nak berhenti kerja. Tak tahu nak start macam mana.Should I text her? Or should I talk to her directly? Should I get someone new to replace me? Oh. Tak tahu nak buat yang mana satu dulu. Nak bagitau pun tak sampai hati. Al maklumlah, kerja tak sampai dua bulan dah nak minta berhenti. Macam nilah kekdahnya kalau kerja tak ada kontrak ni. Main redah ja. Kalau kerja kat hotel, dorang kena bagi notis 2 weeks before berhenti. Macam aku ni, tak tahu bila nak bagitau. Takut kalau bagitau awal, dia terus tak nak aku datang next week. Takut takut la kan. Aaaa..This is the hardest part. Cuci rumah lagi senang dari minta berhenti.Hate it.

p/s: Sedih pulak fikir nak tinggalkan Welly ni.

3 comments:

wani said...

tlg carikkan pengganti kot...lepas tu bagitau same majikan :)

Haruuta Chan said...

Welcome back to malaysia *ptut tulis entry akan dtang xD*
Kak zack :D Cerita la pasal pengalaman dekat luar negara :D
teringin nak baca xD

eDdY said...

ko pergi face 2 face...
slow talk la ngan bos..
tpi lagi baek bwak pengganti..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger