Online users

Follower

Thursday, August 20, 2009

Mana satu ha?

Salam.Since everyone now tengah sibuk nak pilih rumah mana nak duduk kat Wellington nanti, dengan baik hatinya aku letak balik link entry pasal harga rumah tu kat sini. Tengok la nanti ek. Bukan senang nak buat pilihan yang menentukan masa depan ni. Sekali kau dah isi borang penempatan tu, dah tak boleh patah balik dah.Think wisely ok. Dan jangan tertipu dengan gambar yang ada dekat internet tu. Sebabnya kawan Wan yang study kat sana cakap Cumberland nya house tengok dalam tenet macam wow! besar nak mampus kan.Sekali dia kata kecil daa..Huhu.Aku juga buntu sekarang ni nak pilih rumah yang mana satu. Setiap rumah ada kelebihan dan kekurangan masing-masing. Masa dah makin suntuk ni. 30 aribulan dah kena submit form tu. Balik kampung nanti sah-sah la tak terfikir dah benda alah ni.Assignment menimbun.Aduyai..

Oversea..oversea..Belum pergi lagi dah rasa serabut.Fikir nak cekau RM 1500 untuk visa, RM 250 untuk medical check up.Botak kepala (T_T). Requirement macam-macam dia nak.Paling tak boleh blah is kalau kau nye body tak sihat, jangan harap la nak jejak kaki kat sana.New Zealanders ni cerewet sikit bab-bab kesihatan ni. BMI harus ideal ye kawan-kawan. Jom joging.

Te Puni

Cumberland

Antara Te Puni dan Cumberland..Mana satu ha?

15 comments:

imHepPie said...

te poni cam besh je..cam happening...

cumberland tuh lak cam agk menyuramkan dan menyeramkan hik3...

ayinn said...

saye suker cumberland,..
ntah xtau nape...
ekekek..

[z@ck] said...

imheppie..
menyeramkan?? erk..tang mana yg menyeramkan tu..huhu

ayinn..
one vote for cumberland so far.. =P

~ceRRy beRRy~ said...

eh2..
kamo nk blaja oversea ke???

perghh..
best glerrr bilik dia..
yg mana2 pn bestttt..

milimilo said...

duduk hostel je jimat..heeee

Monkey D Luffy said...

dua2 luas

puas hati tu

widda_me said...

ten puni or whatever how to spell it

AyanaAsham said...

oversea....bile ek dpt g sane?erm.....

sha sha =) said...

eyhh.. korg nye visa 1500? mahal gile!

aku fly nnty 2hb 10..

gud lux wei.. te puni 2 ok gk.

Redbloodsnow said...

klo org...org suke cumberland. nampak cam selesa jek. bapak giler mahal kan for visa application tuh kan.

mmg botak arr..hehehe. nk study oversea ea? :) besttt

LaLa said...

ambik 2 2 tak buleh ka?

[ LADYKiKi] said...

yang 2nd tu

oranglidi said...

blajar oversea ke? kate jd cikgu?

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

nak ikut..nak ikut....heheheh..nak jugak bagi cadangan....boleh kan??yg cumberland tu cam ok je...siap ade dapur ngan toilet lagi tu...kan??bilik kecik tu toilet kn?

miszkeyna said...

dedua pn ok..
hrge same..
cumberlnd kt city.
te puni kt uni.
pilih twinshre ke?? ke single??
bpe choices kne bt?
if ade pape nk tnye,juz buzz me oke??

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger