Online users

Follower

Monday, January 11, 2010

Aku awek, bukan bro.

Er. Ada juga yang masih keliru dengan jantina aku. Zack.Pada dasarnya, bunyinya seperti nama lelaki.Kalau pergi mana-mana pun, semua nak pertikai kenapa mesti Zack? Kenapa bukan Fira. Kan lebih ayu bunyinya. Memang.Cuma aku lebih selesa dengan nama Zack daripada Fira. Lagipun memang itu gelaran yang diberi teman-teman since aku di bangku sekolah lagi.Tapi, aku bukan bro weyh. Aku awek. Tsk. T_T Sudah terang lagi bersuluh terpampang tagline di header bahawa aku seorang perempuan. Gambar bertudung renyih tunjuk peace bajet comel lagi. Hoh.Geli hati bila ada yang memanggil aku bro. Terasa macam tomboi pula. Hehehe.

Sekali lagi, gua awek. Bukan bro.Sila take note. Aku memang keras hati, tapi bisa lembut jika kena pada caranya. Pintaku, jangan curah air panas. Nanti terus cair.

Trimas to Akak Munie for the shawl. Hadiah sempena menghargai 1st follower blog Munie Anak Uncle Husin. Sangat cantik selendang itu tambah pula dipakai oleh seorang awek.Bukan bro.

33 comments:

BULLET said...

la, awek ke...ingt bro...hahahhaha

Miss Hirose said...

dulu kite pun igt zack ni laki..hihi
ampun2..ngee

AJ Nismihan said...

rasanya kalau tengok heading blog hang pun patutnya dapat tau yang hang ni gurls [susahnya jadi awek tinggi]. tu tak kira dengan gambar dan appearance blog nih.
tak tau lah macamana boleh sangkut ingat hang ni guys.
anyway, kalau tengok address blog ni jer lah kot orang boleh sangsi dengan tahap ke-single-an hang :)

Bungakopi said...

kawan aku orang jitra nama zafirah panggil zack juga.

AcanCapik said...

bro, follow sy... haha...

~@k1 is @utuMn!~ said...

zack~

ad gak eak ckp ko bro?
kasihan sguh org i2..
xpe2...
lek2... dorang x pasan 2..
huhuu..
pape url tetap maintain kn..
zacksayangfaiz!
owhh!!

deusXmachina® said...

gua pun hampir terkeliru
hahahaha

erk888.blogspot.com

[s][u][e][h][a][n][n] said...

zack....lain ckit..lagi glamour...huhuhuhu

saypOOL rafhtello said...

nasib bek shawl tu dpt membuktikan kau ni awek..haha..

Mawar_berduri said...

tringat roommate
...kak Zack ...nama sbenar Zaheeda ...cantik orangnya ....

sape kata zack tu lelaki?...haish ...

Rara said...

haiyoo..xkn org tu xnpk kot gmbar zack kt tpi tuhh..

Nuyui said...

hie awek....
hm. (cm plik plak bile panggil ko awek)...
x kire, nk panggil ko bro gk.
HAHhaha~

ASaDa RyutaRo said...

nak jugak la.. bro.. kehkehkeh..

salam kenal :)

Redz da Tsar said...

Haha...

tengok gambo dah tau awek...

Kalau gambo macam pengkid baru la buleh panggil Bro~

angah iza said...

mula2 kenal dulu pon sis ingat kamu bro...guna nama zack
hehehheh

eyena said...

haha memula kamu komen kat enty i td kompius gak.. hehe da dtg sendiri tgk blog ni mmg jelas lagi bersuluh laa kamu ni awek..hehe

CIK Ejaa said...

hi broo..
nk mngurat buleh??


p/s:lawak waktu ptg :D

QisTina said...

ckp kat dorang tue,
name panggilan ku unik tau.
hehehe..
jarang girls ade nicknames bunyi cam lelaki.

joegrimjow said...

dlu pernah tersilap bg adiah
huhu sbb zack laki ku bagi

pudding pie said...

spe la yg buta jantina tu
huhuhu

Judiene said...

yo bro zack
watsup!
hahahaa

Solehah said...

saja ja dorg tu pirah..tp kan kalo tgk nick zack tu auto rasa lelaki la..sorry22..

avid gunner said...

ala bro..x cool ah camni...hahaha...

'AQILAH said...

heee, nak tengok zack pakai

ijau said...

selalu jgk kena mcm tu.. ;(

hehe

sI tEDI said...

i nak panggil yu dik fira boleh?

ha ha ha

aku ske zack lah!

nampak ganas! ekekekke

Eyriqazz said...

hahaha,mamat/minah mana yg keliru tu?

Mungkin sbb nama zack kot

Great Teacher Onizuka

hanismalik said...

baik lah bro...lu tetap awekku dlm ingatan...hehe

PinQib said...

sapa yang salah lihat ko tu..
heuhu..
apa daa..
hemm.
sepet blogger pun xda nye orang ingt bro.,
hahah..
ko ni da la manisss
ish322

NeenaAnuar said...

hahaha.. ade gak yg tersalah paham yek! maybe Z@ck kene besarkan lagi font perkataan AWEK TINGGI tu... hehehe.. :D

akira sendoh said...

u know wat?? akira tak terperanjat pon..coz my probs same with u lor..keke..id kat ym pon "zack" mostly org mmg akan ingt zack = guys..tp dia slalu lupa zack=consonant z.. hehe.tu stu perkara. kalo tgk kat blog lak..akira slalu org ingt lelaki compare to suki. slalu ingt dia pempuan..aiyak..pnt explain..keke

tia said...

i have a friend named zack jugak..but i prefer called her kiah..lagi mesra..hehe..

Pisyek said...

rase nye gambar anda kat banner tu kene besarkan lagi kot...

baru jelas dan terang...

hehe..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger