Online users

Follower

Sunday, April 25, 2010

Dating someone. Ehem.

Quad.

Inilah keadaan uni time weekend. Sunyi sepi. Hanya ada a few students yang datang ke library. Keadaan sangat tenang. Ditambah pula dengan angin sepoi-sepoi bahasa. Kalau dapat dating best ni.Cuaca memang sejuk hari ini. Hujan.Sampah pula berselerak. Cleaner tak mai bersih lagi kot. Kalau time weekdays, Quad ini selalunya dipenuhi student. Ada yang melepak, buat assignment, main skateboard, makan-makan dan macam-macam lagi la.

Ini pula sebahagian daripada library VUW. Aku tak habis explore lagi library ni.Asyik masuk untuk photostat dan print ja. Tak pernah lagi pinjam buku.Nampak sangat bukan kaki library kan.Hahaha.Tiba-tiba hari ini rajin pula nak pi cangak depan library. Time cuti pula tu. Buang tebiat ke apa minah ni?Actually, ada date dengan someone. Hehehe. Memang baguih sangat la kan. Dating depan pintu library. Tak senonoh.

Dengan sapa? Haa..nanti-nanti la I cerita ye.

16 comments:

Hizami Rahim said...

jeng jeng jeng.
siapakah?

[z@ck] said...

Hizami Rahim..
justin timberlake. =)

Whoopz said...

Cerita cinta? :)

AkU said...

Zack...hg menduakan aku.. T_T

'AQILAH said...

gile best tempat dia...hee

Kapten said...

dah mula dating dah
haha

Amy Syaquena said...

salam perkenalan...just follow ur blog..pasni jemput la ke teratak amy ye..

[z@ck] said...

Whoopz..
hahaha..cinta la sangat..

AkU..
sapa suh ang curang padaku..padan muka..hahaha

'AQILAH..
best sebab besar kot.

Kapten..
hahaha..mana ada dating..tajuk mau gempak.

Amy Syaquena...
thanks..will do so.. =)

AcanCapik said...

tak ajak pon!

[z@ck] said...

AcanCapik..
awat nk ajak hang plak? hahaha

Mysara Newrie said...

ececeh ~ sape kah die itu? haha ;DDD update cepat2 yer ! haha

Peri PiA said...

hmmm.. *wink*

Judiene said...

dah dapat mat salleh ke??
ahahaha
damn jealous!
;P

Fathi Adha said...

upload la pict time quad dipenuhi dgn limpahan manusia...
tentu sonok tgk..hehe

[z@ck] said...

Mysara newrie..
hahaha..akan di reveal sekejap saja lagi..

Peri Pia..
wink balik..

Judiene..
mat saleh? OMG! mana ada..

Fathi Adha..
will do so..insya-Allah.. =)

baincardin said...

Jom layan E Series...(tgh berangan nih..hehe) ^_^'

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger