Online users

Follower

Sunday, May 2, 2010

Hurricanes menang.

Hurricanes menang! Weehu. First half, memang kami sumpah seranah team Hurricanes sebab main macam taik. Even aku tak tahu rules sebenar rugby ni, tapi boleh nampak corak permainan dorang macam tak ada strategi. Heh. Defense tak kuat langsung. Senang je Chiefs nak bolos masuk. Second half baru nampak Hurricanes main dengan cemerlang nya.

Stadium sangat besaq dan seat kami menghadap tiang gol. Sadis betul. Terpaksa tengok game through skrin besar yang ada belakang kami. Nak tengok skrin kat depan, jauh sangat. Tak berapa clear. Serius player rugby sini ramai yang handsome. Badan tough. Wah. I loike. Tergoda kot time depa introduce sorang-sorang player before game start. *gatai*

2 jam duduk dalam kesejukan. Memang merengkot sorang-sorang tahan sejuk. Rasa macam duduk dalam igloo weyh.Memang tabah betul la sapa yang dapat tahan sejuk semalam. Tobat tak mahu keluar malam dah lepas ni. Balik rumah pun still sejuk. (Aku tidur pakai sweater, stocking,gloves dan mufler)

Overall, first experience tengok match rugby : Sangat best!

p/s : Terngiang-ngiang lagu Hurricanes. =)

More pictures coming up after this.

5 comments:

sI tEDI said...

layan ragbi ek???

I_Hate_Lolipop said...

ramai yg hot ek....wooot~

black_mel said...

stadium x penuh pun...

Whoopz said...

Bestnya sejuk2.. Malaysia siang malam panas..

[z@ck] said...

si tedi..
mai sini baru nk layan..kat mesia tak plak T_T

I hate lolipop..
yup! *gatai*

black mel..
ha..tu la pasal..byk seat kosong.

Whoopz..
sejuk sgt pun susah weyh..kerja nak cari heater ja

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger