Online users

Follower

Thursday, June 24, 2010

Promote Malaysia

Maaf blog.Terabai hang sekejap.Tak pa.Tinggal esok ja nak busy.Lepas tu aku dah free balik.Ini pun update macam tak berupdate ja kan.Huhuhu.Duk sibuk buat powerpoint untuk budak-budak tu esok.

Jadi duta kecil Malaysia sekejap.Nak kena promote Malaysia kat budak NZ.Dah macam belajaq Social Studies balik.Baca pasal semua culture.Part aku pasal traditional clothes and celebrations.Tak ada la payah sangat pun.Cuma tang celebration tu yang jam sikit.Aku expert bab Hari Raya ja.Raya Cina dan Deepavali aku bukan tau sangat motip dorang sambut.Tak pasai-pasai kena cari info.Huhu.Tudia la.Dulu time belajaq Social Studies, aku duk main-main sangat.Sekarang baru rasa kepentingan belajar subjek tu.Tambah-tambah bila duduk overseas.

Dah lewat ni.Mahu ketiduran.Gonna miss you all.Muah muah!

5 comments:

sHaiRA haIFA said...

bgus2..promote msia ek.hehe

Privacy_Resident said...

go go MALAYSIA. Hehe.. Promote jangan tak promote ;)

8 TEMPAT MENARIK! JOM! ;P

Judiene said...

don't forget to put my picture ok!
sure those NZ kids will love Malaysia!
what a Malaysian face they say!
hahahahaaa~~

x-po said...

tak nak amik aku sbg model ke? hikhik

---------------------------
Pelikkah jika lelaki tidak minat langsung tengok sukan?

[z@ck] said...

shaira haifa..
boleh apply jadi ejen pelancongan tak?muahaha

Privacy_Resident..
go go go.. =P

Judiene..
erk @_@

x-po..
boleh je tapi ko tak pernah reveal muka ko.macam mana tuh?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger