Online users

Follower

Friday, August 13, 2010

Bau orang kaya.

Al-kisahnya hari ini after hantar assignment kami terus ke town.Nak tengok luggage.Niat nak tambah satu lagi luggage sebab instinct kuat mengatakan luggage yang ada sekarang tak mampu menampung barang yang makin banyak.Awal-awal datang ok lagi.Lepas 5 bulan duduk sini, wardrobe bertambah.So, ini kononnya preparation sebelum move out time summer nanti.Dengan nak balik Malaysia nya, memang perlu cari satu lagi luggage untuk sumbat segala mak nenek barang dalam beg. Boleh tahan la harga. Aku consider murah sebab under 100 dollar.Mana nak dapat weyh harga macam tu kat Malaysia.Even convert pun rasanya still berbaloi.

Tapi,just tengok je dulu tadi.Dah aim dah yang mana satu.Cuma tunggu elaun masuk baru nak beli.Sekarang tak mampu lagi.Alang-alang dah sampai ke Lambton Quay tu, langsung ke Kircaldie and Stains.First time kot masuk. Harga toksah duk cakap la.Mahal nak mam... Yang masuk semuanya golongan tua yang banyak duit. (Boleh agak dari style dress up) Kami ni ja yang nampak tak berduit.Hahaha.

Browse perfume. Mulalah nak testing semua kan. Sekarang ni rasa macam nak pengsan sebab satu badan bau macam-macam.Kat tangan kiri bau Marc Jacob, belah kanan bau Ed Hardy.Kat baju bau Chanel.Pergh.Terus feeling macam mak datin der. Bau mahal. Hahaha.

Pening pening. @_@

10 comments:

Peri PiA said...

biase ler,pg 2 3 ketol beg

blk,up lagi 20 ketul hehehe

xper ke window shopping mc tu?akak xpenah wat..takut

hans said...

owh
aku pun ada pesan perfume dkt pakwe member aku
murah sikit dari beli dkt malaysia
hohoho


P/S : Itulah Bro! Kalau Nak Drift Tu Tutuplah Cermin Tingkap Kereta Tu Dulu! Kan Ker Ekau Dah Malu! Kahkahkahkahkah!

Dee said...

fuh..beli jgn x beli..hehehe..

~ ReD ~ said...

heheeh..best dok test perfume :D

Perlu Ker Ada Friendship Day???

Review Filem Salt

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe...

bau itu tak boleh blah kan?

mahal woot~

MieZa said...

mesti best bau org kaya kan..hehe

biasa lah tue, kite yang duduk terengganu saja pon brg dah byk, nie lg duk NZ..hihi

Solehah said...

orang kaya bau wangi no..

I*K*T*I*R*A*F said...

hahaha. bau orang kaya memang kuat! hahahhaha :D

Privacy_Resident said...

Bau orang kaya kadang2 busuk juga. Hehe

Latest Updated: Kipas berpusing ke berputar??

eDdY said...

betol...
org kaya pon kadang2 bau busuk gak..huu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger