Online users

Follower

Sunday, August 22, 2010

Praap praap!

Sudah seminggu benda ini terjadi.Semakin hari semakin besar lubang yang terhasil.

Kain telekung terkoyak der.Sadis betul. Ate...dah asyik terpijak kain time nak rukuk, kain pula makin mereput.Bila kain dah tegang sangat, mula la nak praaap praap. Mula-mula kecik ja lubang.Sekarang dah makin besaq. Sobss.Lepas ni kalau nak solat, kena rukuk slow-slow.Tak boleh ganas-ganas sangat dah.Kot satgi lubang koyak tu makin membesar.Aku fail bab nak menjahit ni.

Nasib baiklah kain labuh.Hey, sekarang dah masuk Isyak.Solat dulu ya!

14 comments:

Zarpeno said...

Kain telekung dari zaman berzaman ka zack?

cpat beli telekung secara online!

Gula dan Kepentingannya

[z@ck] said...

Zarpeno..
telekung azimat ni..trun temurun

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

sayangnye koyak pulak. ko ganas ni zack.

Whoopz said...

Mungkin telek0ng tu dah x leh menampong size ko kot.. :p

bidadarihijau said...

xthu jahit amek je stapler..hahahah

[z@ck] said...

Oshinz d senorita..
mungkin juga =/

Whoopz..
dalam erti kata lain, aku semakin membesar?

bidadarihijau..
hahaha..pakai sekali lepas la..lpas tu mst tertanggal.ko la tlong jahitkan untuk aku

Whoopz said...

*Angguk.. Hahaha...

Drunbella Khoo said...

meh sini lah nak tolong jahit.
kesian ngat aih.
nak jahit macam mana?
simpul kasih ka, tulang belut ka, karipap ka?
hahahaha.
(^___^)v

[z@ck] said...

Whoopz..
*akur*

Drubella Khoo..
yeay yeay! =)

Peri PiA said...

alahai z@ck,akak mcm penah kena jer mcm ni ;D

skrit ak pon penah jd mangsa...*sigh

Kamsiah said...

ha..apa lagi...minta mak kt kg posklan yg baru le...utk solat raya nanti hehe

[z@ck] said...

Peri Pia..
tanda kuat solatkah ni? hahaha

Kamsiah..
hehehe..nak minta pos kain telekung semata macam tak berbaloi sis

Softtouch [Hanim] said...

agaknya kain tu sedap pakai tulah zack guna smpai lenjan kot kan...xpe nnti balik mesia ganti yg lain kalu xnk jahitlah balik..

eDdY said...

ader rezeki..beli baru k..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger