Online users

Follower

Saturday, September 25, 2010

Kena desak

You, kalau I ambil pre-diploma dulu ok tak?

Pre-diploma kat mana?

UITM.

Erm.Ok je.Asalkan you tak duduk saja.

Tapi you suka I sambung belajar ke kerja?

I mana-mana pun ok.Asalkan you stabil.Ingat tau, jangan lengah lengah. I nak cepat kahwin!

Hahahaha.Perlu mendesak supaya dia cepat bertindak.Siapa tak mau kahwin weyh? Rugi rugi.Lelaki di luar sana, belajar la rajin-rajin.Kumpul duit cepat cepat.Sekarang ni semua orang pakat kahwin awal.Tau tau.

11 comments:

sizuka[Izzati] said...

whoah.tak lama dah tuh zack.kikiki~

Peri PiA said...

:)

kawen muda

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hahaha. jangan lupe jemput aku weh.

Danial Ikhwan Jaafar said...

laki memang under pressure je skarang ni. hahaha. kena la cepat2 cari kerja nak jaga anak dara orang XP

Orang Senyap said...

kesian kat kaum lelaki..

zai said...

betul tu! belajar cepat2, cari kerja cepat2, kawen cepat2, ada anak cepat2 so nanti time anak nak belajar takder lah rasa mcm atok hantar cucu pergi daftar masuk sekolah darjah satu..

semangat nak kawen zack ??

kukuchimachikumi said...

hehe...amboi2...

tp lelaki mmg kene keje keras skang ni...

blajo tinggi2...

gaji beso2...

hehe..bru terjamin idup

.:lilylimelite:. said...

zack da xsabar noh~haha

eDdY said...

jemput aq k..hehe(^^)

Nour Eyza said...

kannnn..selalu ckp nk kawin cepat dan sila kumpul duit banyak2..
hahahahaha

klu x lelaki x buat x kesahh jeee..heeee

MieZa said...

wah,,,,saya sokong tang kawen awal =) tp aku pon tak keje lg =(

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger