Online users

Follower

Sunday, September 12, 2010

Raya dah habis

Esok dah masuk kelas balik. Raya hanya 3 hari buat kami.Terima kasih untuk food yang sedap, terima kasih untuk layanan yang istimewa.Terasa meriah sangat sebab tuan rumah kawan sendiri.Boleh nampak depa kelam kabut kehulur kehilir memastikan semua benda ada. Jarang boleh nampak situasi ni kat Malaysia.Selalu parents yang sibuk perosah semua benda kat dapur.Anak muda ni jarang ambil port sikit.Kat sini, tak ada maknanya la. Sendiri buat sendiri masak.

Terima kasih kepada yang sudi berkunjung ke rumahku.Buat yang tak sempat datang lagi, moh le kita.Nak datang inform dulu ye or else aku jamu biskut arab aku tu ja la.Hahahaha.

Hampaq bawah pakai surat khabaq ja la yang termampu.

Tepung pelita Kema.

Pulut kuning Azu.

Kuih raya buatan sendiri.

Sibuk bukan main lagi datin datin ni.

Jamu minum ayaq teh o saja.

Semua pakat letih baru balik dari MSD.

Tak boleh stop makan lagi tu!

5 comments:

eDdY said...

pas tgk gambar2 ni...aq tau korg hepy...hehe
teringin gak nak rase raya camin..(^^)

paan said...

xper2 , sambung raya dalam kelas..pegi la ziarah dari kelas ke kelas..huhu

Kyuubi_85 said...

mcm meriah je tu.. :D

afifaa. said...

salam aidilfitri kak (:

kechixx said...

hehehe..best2:)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger