Online users

Follower

Sunday, September 26, 2010

Terima kasih nuffnang.

Dah agak lama tak check Nuffnang. Pagi tadi baru check pula.Tersenyum sendirian tengok buffered earning dah bertambah jadi 5.Target aku nak dapat seribu by the end of this year.Tengok la dapat ke tak capai target tu.Aku memang tak pandai nak main dengan SEO ni.Duit pun slow je naik.Tak pa.Sikit-sikit lama-lama jadi bukit.Hentam tara ja tulis blog.Kata pun blog peribadi.Memang suka hati la kan nak tulis apa pun.Nasib baiklah aku duduk kat sini.Kalau balik Malaysia, tendency nak cash out kan duit tu sangat tinggi.At least ada back up saving if anything happen.Eceh.Padahal aku dah target dah duit nuffnang ni nak guna beli hp baru.Hahahaha.Backup saving konon.

Terima kasih kepada semua pembaca blog Insan Tinggi.Jasa kalian sangatlah aku hargai.Tak habih renyih lagi ni. Bahahaha.

13 comments:

kechixx said...

hahahahahahah;p

Sharinginfoz said...

tahniah emmang gempak le

JaJa'Z said...

uishhh..mantop..

Whoopz said...

Nak Beli iph0ne ke wei? Hahah

Hizami Rahim said...

wah.
dah juta2 ke ?
:D

Zuewairy said...

pirah.. dpt berjuta.. bl hp kat aku satu..

Amieynna Amin said...

tahniah..
seribu BE?
semoga berjaya..
all d best

eDdY said...

terbaek la..(^^)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

pergh.. best okeh. congrats beb!

Cieut Nizar said...

meletop za@ck!!! hahaha ;)

Judiene said...

5 tu ape??
aku bab2 ni slow ya amat!
huhuhu

Danial Ikhwan Jaafar said...

perghhh!! mantap ahh!! duit raya!! XP
boleh dah buat dulang hantaran kot.. hehe =P

Softtouch [Hanim] said...

tahniah zack..teruskan berblogging..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger