Online users

Follower

Tuesday, October 26, 2010

Available

"Hiya, is there any chance you are available for 3 hours work today anytime?"

Dia tahu aku tak ada exam. Sebab tu dia boleh minta aku kerja anytime pun.Tak pa.Aku suka.At least bertambah duit poket aku.Yang lagi syok, dia angkut aku ke rumah dia.Save tambang pergi. Just perlu spend tambang balik ja.Bertambah-tambah sayang aku kat Mrs. X. Hehehehe.

See...kalau rumah orang, nak ja tolong kemas.Bilik sendiri macam tongkang pecah.Dasar mata duitan.Teringat ayat dalam CV, "I am very particular in managing things". Well, ayat angkat diri sendiri.Kalau tak, tak adanya nak dapat kerja cleaner ni.Particular la sangat.

8 comments:

ish malu la camni said...

woah, part time ke ape ni ?

Drunbella Khoo said...

nanti balik mesia boleh bukak kompeni cleaner laa.
hahaha.
:D

noor afzan said...

keje cleaner kat sana kena pakai CV eh?
perghh...ingatkan pi interview je.

Dee said...

sib baik dia x gi check bilik zack..kalo x, kantoi..hahaha..

Judiene said...

boleh la tu zack
masyukkk sket bulan ni
boleh wat beli souvenir utk aku
ahahahaa

;P

Softtouch [Hanim] said...

masuk lah zack bln nie....

PIDUT ASiS said...

mai datang bersih bilik aku sat..hahaha

Post Terhangat...

Semua Muhammad?

eDdY said...

haha..nice(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger