Online users

Follower

Tuesday, October 26, 2010

Cafe Laz Kebab House

Al-kisahnya hari ini lepas balik dari kerja, Wan call ajak keluar jalan-jalan naik Estima.Saja nak tekan kat Estima tu.Pergh.Dah la Estima baru.Feeling macam orang kaya der.Actually, tu Estima sewa.Hahahaha.Farid yang sewa.Mamat tu suka drive kat sini.Entah berapa puluh kali dah dia rent kereta semata-mata nak bawa kami jalan-jalan.Tak pa.Kami suka.Cuma tang kelajuan tu, mungkin boleh slow sikit kot.Tergolek orang belakang ni time hang buat kona tajam.

Perut pun dah lapar. Sekarang duit berkepuk, makan tak berkira sangat.Kali ini bukan makan kat Cinta, tapi kat Cafe Laz Kebab House, Newtown. Pekena kebab pula.Angin apa entah masuk dalam badan aku tiba-tiba order Lamb Iskender.Harga 12 dollar.Tak pernah pernah minat makan lamb.Kali ini rela hati order.Bau hamis toksah duk kata la.Juwe yang kat sebelah pun dah buat muka busuk.Aku ok ja.

Nooh.Dia bagi portion besar punya. Jenuh sumbat la hang.Cuma kebab ni tak boleh lawan kebab kat Auckland lagi.Itu lagi sedap.Lepas makan main course, Farid & Wan belanja dessert pula.Turkish delight.Nah.Manis tarak hingat.Sumpah tak sedap.Aku bukan berniat nak malukan tuan kedai tapi tekak aku memang payah sikit nak terima benda extreme manis ni.Selamba aku ja luah balik dessert tu dalam pinggan.Tak boleh masuk tekak weyh.Rasa macam kunyah coklat Hacks tau tak.

9 comments:

PinQib said...

sedapnyer.
zack. sy lapo
Latest entry di:
Happy Birthday, Angel
5 BE sekaligus? Wow, thanks nuffnang!

[z@ck] said...

PinQib..
pi makan!

Danial Ikhwan Jaafar said...

perghh..aku lapar ni... >_____<

[z@ck] said...

Danial Ikhwan Jaafar..
hahahaha..pi makan.

ada van de kamp said...

yg chicken pny siyes sdp. lgpn aku suka salads yg dia bg tu. esp beetroots. dap emm~~~

[z@ck] said...

ada van de kamp..
yang kaler merah tu ka? err..aku tak boleh pi yang tu.rasa kembang tekak.

noor afzan said...

kebab di mana kau kebab..
lama tak makan kebab.

menggiurkan betul kebab hang tuh.

[z@ck] said...

noor afzan..
aku tak menggiurkan ka? hahaha

eDdY said...

sewa keter kat sana kire camner ek z@ck??

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger