Online users

Follower

Sunday, October 24, 2010

Halloween

Sekarang ni banyak kedai tengah buat sale.Masuk JayJays, purchase over 50 dollar dapat off 10 dollar.Masyuk habis habaq hang. Masuk Rebel (ala-ala al-Ikhsan) semuanya half price. Masuk Glassons, 2 items for 35 dollar. Boleh kata semua berlumba nak buat diskaun. Plus, Halloween is just around the corner.Banyak la sale topeng hantu.Kalau kat Malaysia, nak beli costume hantu cukup mahal.Kat sini boleh dapat 2 dollar ja. Sakit hati betul. Tahun depan dah plan nak angkut sikit topeng hantu,wig and etc bawa balik Malaysia. If in case ada nak guna untuk drama presentation, tak gaduh dah nak mencari.Well, budak TESL dengan play memang tak dapat dipisahkan.Dah macam adik beradik.Kalau tak guna pun, boleh buat modal prank orang.Ngehngehngeh.

Siap la korang.

p/s : I wonder this time around harga labu kat Sunday Market murah tak? Kata halloween...

6 comments:

Cik Aien said...

hang bab nak prank orang, mmg sifu la z@ck! jaat benor.. den pon xsampai ati buat kt orang.

hans said...

oit
nak order perfume nih
ada sale dah ker?

eDdY said...

sbb kat msia x sambut halloween ni...kes tu jadik mahal..hehe

Judiene said...

owh I <3 Halloween
too bad ade sesetengah kte tak baik kita menyambutnye
huhuhu~~

:)

PinQib said...

aku nak tengok akak jd zombie. plish plish plish


Latest entry di:
Kisah ikan keli
Serangan tiga penjuru
Happy Bday Bunga

[z@ck] said...

Cik Aien..
hang macam tataw ja aku lagu mana.hahaha

hans..
sale dah habis dah bro.

eDdy..
yup.btol!

Judiene..
memang tak payah smbut pun weyh.buang duit ja.hahaha

PinQib..
jgn minta yang bukan2.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger