Online users

Follower

Monday, October 25, 2010

Iring jangan tak iring.

Sekitar WMSO Annual Dinner

Tetamu kehormat sudah tiba.Datuk Hasnuddin.

MC. Sofia dan Arif.

Barisan committee baru. Tak cukup sorang.Farah dah balik Malaysia.

Students.

Eyh eyh.Nampak tak saya? Hahaha.

Majlis penyerahan 'kuasa'. Belah kiri tu S/U baru.Belah kanan S/U pencen.

The Mabs. Sedap oh suara vokalist ni.

Time ni sumpah kelakar.Aku memang tak pernah iring tetamu VIP ni.So, memang tak ketahuan nak buat apa.Padahal kena iring je pun.Tapi tak sure sampai ke mana.Time iring datin bagi hadiah, dah kena sound sedas dengan auntie pasal tak iring dia sampai ke tempat duduk.Time dorang nak balik, I learn my lesson.Aku iring dia sampai ke pintu keluar Corporate Box.Nah.Ni baru iring betoi! Datuk dan Datin siap cakap lagi, "Eyh,tak payahlah iring sampai ke sini.Sejuk kat luar ni." Hehehe.

4 comments:

Peri PiA said...

hehe

z@ck pic yg last sekali,u look so ayu :)

[z@ck] said...

Peri PiA..
auch..thanks sis =)

eDdY said...

haha..biase la tu..
belajar dari kesalahan..(^^)

dya adriza said...

haha.. sweet! Tahniah. blajar dari kesilapan k =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger