Online users

Follower

Wednesday, October 27, 2010

Juling

Juling mata aku tengok sijil ni.Dalam usaha nak edarkan sijil ahli WMSO yang terlibat dalam semua aktiviti sepanjang 2009 dan 2010.Haa..Mana tak banyak.Dekat 300 keping! @_@ Serius aku tengah pening sekarang ni.Ada yang dah nak balik for good hujung tahun ni.So nak tak nak kena segera bagi before dorang blah.Kang satu kerja pula nak menyimpan sijil dorang ni.

Pening lalat.Bila sort out sijil ikut batch, baru aku sedar masih ramai lagi budak Welly yang aku tak kenal.Terus search kat FB nak tengok siapa empunya nama. Tanpa segan silu terus add.Hahaha.

6 comments:

NeenaAnuar said...

juling jugak! hahaha...

[z@ck] said...

NeenaAnuar..
@_@

Judiene said...

aku ko kenal tak???

;P

[z@ck] said...

Judiene..
awat tak kenai plak =P

PinQib said...

^^
hhee.. berusaha!!!

eDdY said...

nak senang kan z@ck..
ko tuleh kat fb.."saper nak sijil dtg jumpa, kalo xnak..bagitau"..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger