Online users

Follower

Tuesday, October 26, 2010

Kemas

Dah siap packing barang belum?

Belum!

Hahahaha.Aura packing belum sampai.Tunggu la dua tiga hari before balik, baru start gear.Mood tak sampai lagi. Lagipun tak banyak benda pun nak packing.Semua main campak dalam beg ja.So, tak ada la makan masa lama pun.Dua jam pun boleh setel. =)

Yang nak merumitkan keadaan bila kena kemas rumah for last inspection. Ini paling leceh.Semua benda nak kena kemas.Pinggan mangkuk kena bagi cukup.Kang kantoi time inventory checklist.Yang aku pasti pinggan rumah ni hilang satu.Terpaksa la komplot dengan jiran sebelah. Pinjam satu pinggan semata-mata untuk inventory.Hahaha.Kalau tak cukup, potensi kena tolak duit deposit tu tinggi.Kalau boleh nak la dapat full deposit kan.Hoohoohooo.400 dollar kot.Banyak tu.

Pelik.Rumah orang beriya nak kemas tapi rumah sendiri...Mata duitan betul =P

6 comments:

Peri PiA said...

ehehe,$
xper...ok what

HonEyBuNNy said...

cepat packing barang...baru syok...ehhehhe

eDdY said...

haha...
kalo kemas umah sendiri pon leh dpt duit...konfem rumah tu x sempat nak kotor...(^^)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

betul2...packing pun kna tunggu mood mari :)

z said...

haha.standrd la tuh $

PinQib said...

lamabt g nak balik.. enjoy4 lu
Latest entry di:
Happy Birthday, Angel
5 BE sekaligus? Wow, thanks nuffnang!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger