Online users

Follower

Friday, October 29, 2010

Kisah bertunang lagi.

Baru dapat tahu yang one of my friend kat Kulim dah bertunang awal tahun ni.Duh.Rasa macam ketinggalan gila.Tapi memang ramai yang tak tahu kot sebab dia memang style low profile.Time sekolah dulu mana pernah couple.Kira dia rekod paling bersih antara kami.Tup tup dah bertunang.Dengan senior kitorang pula tu! Hehehe.Bagus la.Benda elok jangan dilambatkan.Kalau dah mampu, kahwin terus ja.Elak maksiat.

Bila dapat tahu yang dia dah bertunang, aku pun mula la stalk page dia.Nak tengok baju dia time tunang.Hehehe.Undercover sungguh.Langsung tak ada gambar dia bertunang.Kat page tunang dia pun tak ada.Just ada status engaged ja tapi tak ada nama.Sep gila.Hahaha.Maybe dia ada reason kot tak nak heboh kat orang.Apa-apa pun,selamat berbahagia.Kahwin jangan lupa jemput naa =)

p/s : Berjaya jumpa satu gambar dia pakai baju serba putih.Bajet baju tunang sebab meriah semacam.Hehehe.

8 comments:

Ilham Liyana said...

sapa? haha.

Hananeechan said...

gila la terel stalk..sampai jumpa tu :D

Cik Aien said...

hang bile lg z@ck?

noor afzan said...

sayapun tak da letak gmaabr bertunang di blog/fb.
mmg ada reasonnya.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

uit cek pon dok kulim..yang pasti kawan tu bukan cek sebab..cek xbertunang lagi..haha

Jiji-Fify said...

hahaha..stalker giler owh! macam mamarazzi :D

PinQib said...

hehe,, biler awak pulakkk

eDdY said...

kuat stalk org ni..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger