Online users

Follower

Sunday, October 24, 2010

Malam movie

Malam Ahad malam movie. Malam ni berkesempatan tengok dua movie yang agak mencemaskan. Stock geli semuanya. Satu pasal slug yang membiak dalam perut manusia then dia control manusia.Ini sumpah jijik habaq hang. Duk sat keluaq lintah besaq lengan duk godek godek mengengsot cari mangsa.Geli tak terkira la saya.Meremang bulu kaki ni haa.

Second movie, 'Captivity'. Boleh tahan ceritanya.Jenuh kelupuq cek depan tv.Duk seriau orang jahat dapat jumpa si perempuan tu.Movie ni ada twist sikit. Sebab tu best.Jarang aku nak melekat depan tv sampai habis cerita.Selalu give up tengah jalan sebab mengantuk.Malam ni berjaya complete 2 movies on tv.Weehu.

Eceh.Dah habis sem bolehlah nak rileks macam ni kan.

7 comments:

adrinaqamarina said...

suke cerita macam ni :)

[z@ck] said...

adrinaqamarina..
me too =)

Hizami Rahim said...

wah.
byk masa nampak.
XD

PinQib said...

citer apa citer fes?
Latest entry di:

Saya blogger baru.

Kisah ikan keli

Faizal n Fashitah said...

Both crite tu saya dah tengok. Memang layann.. especially bile dah tak tau ape nak buat.. so tengok movie je la ehek XD

milimilo said...

kalau cerita genre cmni,aku mmg xkan tengok.hahah

eDdY said...

yg first tu citer per???

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger