Online users

Follower

Sunday, October 24, 2010

Mimpi

Bermimpi pelik semalam. Seisi keluarga berpindah randah entah kemana.Keputusan diambil secara drastik. Macam beli cucuq pisang.Jom pindah.Zuup..Semua terus bangun packing barang.Rasanya ini simptom tak sabar nak balik Malaysia sampai terbawa dalam mimpi.Ahahahaha.

Barang satu apa pun tak pack lagi.Malas dan malas.Got something to tell you but I rather keep it to myself first sebab benda tu still waiting lagi.Dah ada depan mata baru I bagi tahu you'olls ea.

5 comments:

AcanCapik said...

ada sorang tu dah balik awal. semalam lagi dah sampai. huhu...

░♥si lampu neon♥░ said...

aku mimpi basah semalam wooo!~ huuwuuu tatott ;P

eDdY said...

hehe..biase la..
x sabar nak balik la tu..(^^)

Rara Nasiha said...

selamat kembali ke Malaysia. :)

[z@ck] said...

AcanCapik..
aku jeles.takpa.time aku akan sampai tak lama lagi.

si lampu neon..
woih.tak beragak mimpi ko.sapa hero? jason statham kah?

eDdy..
yes i am

Rara Nasiha..
tenkiu =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger