Online users

Follower

Sunday, October 17, 2010

Mould

Nak masuk summer ni, Mrs. X dah sibuk cuci dinding bilik air dan tingkap rumah sebab mould selalu naik time macam ni.Mungkin sebab perubahan cuaca yang drastik, dari spring ke summer menyebabkan mould senang tumbuh.Mould ni macam kulat hitam yang selalu ada kat tingkap dan bilik air kalau kita jarang cuci.

First time belajar nak hilangkan mould.Senang aja dong. Just perlukan berus yang kecil (berus gigi) dan sedikit air.Tonyoh la hang sorang sorang kat dapur tu sampai hilang mould.

p/s: Sebelum ni jarang nampak Mrs. X nak pakai baju sleeveless.Hari ni terselah ketatuan sebelah kanan tangan.Boleh tahan juga boss aku ni. Hehehe

9 comments:

adrinaqamarina said...

sama la sini jugak sis. but now dah winter :D

[z@ck] said...

adrinaqamarina..
sejuk teruk tak?

Danial Ikhwan Jaafar said...

hehehe...kalau lecturer2 tu nampak profesional, matured, sekali pergi naik basikal sama2, tatu bersepah. ada jugak yang kecik2 je tatu. standard mat saleh kot? LOL =P

[z@ck] said...

Danial Ikhwan Jaafar..
maybe =)

nur said...

selamat memberus

ALL IN ONE

nur.sa said...

haha. seksi ah kot tu. :P

z said...

sompek laie ekau cuci mato yo..alahaii..

eDdY said...

mould...baru ku tahu...huu

Judiene said...

owh
part yg gune berus gigi cuci mould mengingatkan aku masa time raya aritu
jenuh aku basuh dinding bilik air, tonyoh dgn berus
hahahaha!!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger