Online users

Follower

Saturday, October 23, 2010

Mulut itik

Bagi aku gelak kejap.Hahahahaha.Lawak la budak zaman sekarang.Kalau tangkap gambar, for sure nak pout macam mulut itik.Adeh la.Satu album penuh dengan gambar mulut itik semata.Kalau sekeping tak pa juga.Ini satu album der.Tak larat aku nak gelak.Inilah jadinya bila dah free sangat.Habis semua page orang aku nak buka tengok.Lepas tu gelak mengekek sorang-sorang.Hihihi.Nasib la sapa yang jadi mangsa aku.

Nah.Aku pun nak pout mulut juga.Nak tak nak je kan pout.Bahahaha.
[taken in 2009]

9 comments:

PinQib said...

duck face= cute??
yep... ^^

Latest entry di:
Shane, si jutawan Youtube
Kau ni tak up-to-date-larh

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

comel ke hang buat~

:p

adrinaqamarina said...

seres perasan juga benda ni. haha

syafiqah ezam shah said...

haha..itik comel!

eDdY said...

hahahahahahaha
mmg klakar(^^)

mie said...

uiihh!!!
comey comey..
hahahaa

aku chun said...

aduhh. jangan buat mulut itik itu.

Danial Ikhwan Jaafar said...

mak aku selalu sound adik perempuan aku, buat mulut itik bile ambik gambar. hahaha

[z@ck] said...

PinQib..
not so cute i guess..

LORD ZARA..
T_T

adrinaqamarina..
trend anak muda skang kot

syafiqah ezam shah..
itik memang comel tapi org buat muka itik, tak comel.haahaa

eddy..
=P

mie..
perli ka apa?

aku chun..
sekali seumur hidupku

Danial Ikhwan Jaafar..
hahaha..memang patut mak hang marah weyh.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger