Online users

Follower

Saturday, October 16, 2010

Proton Inspira

Boleh tahan juga wajah baru Proton kali ni. Proton Inspira a.k.a Waja Lancer? Hohoho.Ada la rupa Lancer sikit. Macam Perdana pun ada. Adakah Inspira bakal masuk dalam senarai kereta idaman? Hahaha.Tunggu. Harga 80k. Not bad. Bab performance kereta memang aku fail la.Tak pernah nak ambil tahu. Just judge kereta by its design semata.Rasa cantik, nak.Macam beli brooch kat pasaq malam.

p/s :Nak beli kereta kena beli yang besaq sebab adik beradik makin membesaq.Beli myvi jenuh sendat.Huhuhu.

3 comments:

laila said...

ni kang abg aku yg pakai lancer trus tukar amek yg ni lak
haha

Whoopz said...

Baik hang beli lancer la zack.. Besaq sket.. Tambah lg 20k je..

eDdY said...

ikut suka ko la z@ck...
tpi kiter still xtau lagi camner keter ni...
bentuk mmg ok la..
tp safety aq rase still cam xleh lawan keter import..
but ni just pandangan aq jer la...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger