Online users

Follower

Monday, October 11, 2010

Raya Sakan Contest : Fizranier

13) Fizranier. Si Pembancuh teh yang sangat comel.

dah lame perasan dah contest ni
tapi duk tunggu gambar raya 2010
sekali terlupa nak transfer + takde sakan mana kot
tadi bukak2 external nak tengok drama jepun 'karei naru spy'
teringat ada gambar raya 2009.
aci kan z@ck??

so, apa lagi
mai la kita terjah sat gambaq cek dgn kwn2 sakan noo

tu dia..
es yu ken si..
sakan bonar kami sumo duk makan satey..
ouh den lupo nak cito
gambo ni maso jamuan rayo kampus den tahun lopeh
yang dopan 2 orang tu yang sebolah kiri tu mel..
tengok satay dia..ponuh tu..
adolah dalam 25++ satey tu
yang bolah kanan ayu..lihat mulutnya
begitu kembung menikmati satey
yang bolakang tu den dongan cikti
kami tokse nak share2 ni
tapi dalam pinggan kami penuh satay
background picture jangan dilupa!
masing2 makan satay ye disitu
tak cukup dengan satay, nasik himpit pon belasah. dasar..
amacam z@ck?
sakan tak?

nkkc:andai kata tak paham apa yang aku dok repekkan..sila google translate..kalau ada.;p

ありがとう,fizranier :P

5 comments:

suezen said...

tuudiaa...mmg raye laa kan...hehehe..:P

NeenaAnuar said...

akak nak joint contest zack nie.. tapi dok carik2 gambar cam takde yg sesuai before tarikh tutup hari tu... hari nie biler tengok gambar2 yg nak wat entry during hari raya hari tu... ade lak gamba yg rasa2 cam sesuai nak joint contest nie! tapi malangnyer tempoh joint contest dah pun tamat! sobb... sobb..

tak de rezeki akak nak joint contest zack this time.. takpe.. maybe next time akak akan cuba mengjointkan diri! :D

ARC™ said...

camnne plak la ko kenal si jibam tu

PIDUT ASiS said...

mak aih...makan ke melantak tu..kesian gadis2 di belakang sana tidak berkesempatan menjamu satay...hahaha

Post Terhangat...
Peti sejukku Berkumuh Lagi...

ddaooze said...

ARC:
bongok ko hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger