Online users

Follower

Thursday, October 14, 2010

Terima hakikat

Ok.Terpaksa terima hakikat lepas ni lebih ramai yang akan tahu pasal kewujudan blog aku ni terutama geng seangkatan.Adeh.Segan eden.The reason why aku malas nk letak link kat FB sebab aku tak suka kawan-kawan yang kenal aku baca blog aku. Kalau orang luar, aku boleh terima lagi sebab tak pernah jumpa depan.Ini kalau kawan rapat yang baca, rasa dia lain macam sikit.Huhuhu.Tambah yang lagi tua dari aku.Lagi la rasa nak menyorok bawah bantal.T_T

Ye.Aku memang pelik.Tak nak orang yang dekat dengan aku baca blog aku.Orang 'jauh' tak apa.Bukan sebab aku dalam blog dan realiti lain, cuma kebebasan untuk bertulis lebih tinggi kalau orang yang baca is someone that I don't really know.

Tolonglah jangan ada sedara mara yang lebih tua dari aku yang baca blog ni.Segan aih.

14 comments:

mattop said...

kalau ak yg baca, hang segan ka z? XD

zuk zuhaiza said...

betol2.same ngan saya.kalau dapat tahu kawan yg kita kenal dan sedara mara bace segan dan malu woo..

so kena control ape yg kita nak tulis.kih2.

kalau orang yg kita tak kenal tak pe je bace blog kita kan.

z said...

aha..malu mmg malu.malu kena bahan.ceyt -___-"
tak suka perasaan kena bahan~

[z@ck] said...

mattop..
hang lain wawan..hang dah lama follow blog aku.ini yg baru discover ni.adoyai

zuk zuhaiza..
yup.btol.kena control.itu yg tak berapa syok tu.hahaha

z..
hahaha..dah lali dah kena bahan =)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

aku jauh kan zack..ngeeeeeeee aku pun ade perasaan sama macam hang...orang dekat jgn baca blog aku :p

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hoh.. tau xpe.. kena pulak skrg nih ramai pulak yg add dekat fb adalah sdara mara sendiri.. malu deyh kalo dorang baca semua nih..

adrinaqamarina said...

samalah. kte pon tak suka. segan aih

Dee said...

sama mcm kak dee..x linkkan blog ke FB..sbb yg sama mcm zacklah..hehehe..

Cheq Tun said...

tu pasal..aku pun xde pomot blog aku kt kengkawan rapat nnt bila depa dh tau kecoh mula jadi bahan. kang nak kutuk kengkawan pun xsyok. klu dulu leh kutuk kaw2 dlm blog tnpa depa tau.

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahaha aku sudah terlambat. makcik2 aku dah tahu dah semua ni. rasa tak selesa gak bila tiba2 diorang mari borak2 ngan aku pasal apa yang aku blog =/

Danial Ikhwan Jaafar said...
This comment has been removed by the author.
siti farhana said...

same with me.
xsuka org yg kenal bca blog. klu ada kwan pun, kwan yg btul2 rapat & xjmpa dpan mata. hehe.
:D

eDdY said...

haha..apa mau segan..bangga lagi baru betol..(^^)

MieZa said...

dulu aku rasa gitu gak zack...tp bila ramai dah tau..aku pasrah je lar..huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger