Online users

Follower

Wednesday, November 3, 2010

Lagi gambar banjir di Jitra.

Lagi gambar banjir sekitar Jitra. In courtesy of Ariff Ahmad dan Niesa Salvatore.















Teruk kan? Air kat rumah tok dah paras dada.Ukuran air berdasarkan ketinggian Bang Cik.Dia lagi tinggi dari aku.Nasib baik rumah tok dua tingkat.Air makin naik tapi hujan dah berhenti.Harapnya air akan surut cepat.Aku tak dapat nak tolong apa.Just mampu berdoa semuanya selamat.Dengar cerita airport pun dah tutup.Cuak.Will be back within 9 days.Hopefully by that time, semuanya kembali stabil.

12 comments:

Fyzal said...

teruk keadaan kat kedah. hopefully air surut secepat mungkin.

Att Ashburn said...

hati2 la na balik nnt

Softtouch [Hanim] said...

banjir teruk tu z...rumah tok z pun dah naik paras dada.Alhamdulillah hujan dah turun...InsyaAllah xde ape yg teruk berlaku..jgn risau ok...

MieZa said...

teruk tue kalau dah sampai dada..aku harap lepas nie semua ok...amiinnn..

Judiene said...

Hope everything will be okay
InsyaAllah..

Ezal R said...

hope time raya haji nanti air da surut, kalau tak, tak dapat la nak balik ..huhuhu

eDdY said...

waaa..teruk nyer..
doa banyk2..semoga semua org selamat..insyaallah

Drunbella Khoo said...

waa.
tak sangka seteruk neh.
huhuhu.
semoga kembali pulih seperti biasa.
T___T

Anonymous said...

THANKS FOR ALL THE PHOTOS.
DPT JUGAK TGK GAMBARAN KAT KAMPUNG SKRG NI..

MIS SAFURAA said...

insyalh...sempat banjir reda nant..km pon blh blk msia..jgn isau2 lah..:)

ME said...

seteruk ini.

PinQib said...

terokkk wahh

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger