Online users

Follower

Tuesday, November 9, 2010

Tak percaya.

Ok.Macam tak percaya esok dah nak terbang jauh.Sungguh.Tak percaya.At the same time rasa sedih nak tinggalkan kawan-kawan kat sini.Lepas ni susah sikit la nak jumpa, lepak sama-sama pasal semua duduk merata ceruk.Paling koman pun lepak dengan geng Penang ja.Itupun berapa kerat sangat yang duduk Penang.Banyak duduk belah Selatan tu haa.

Bye bye bilik.Tahun depan aku tak tidur atas hang dah.Jangan nakal-nakal ye.Akan merindui pemandangan dari bilik.Bangun pagi mesti usha jiran depan rumah.Hohoho.

Sekarang state tak senang duduk tengok luggage sendiri.Risau takut overweight.Aku fly ke Gold Coast ni secara solo.Sampai sana baru jumpa Nik and the geng.Mau kalau terlebih kilo, aku nak tumpang beg sapa weyh?Non-ado.Gamble habis sekarang ni.Weighing scale pun dah bengong.Atee, berapa orang pinjam buat timbang beg.Mana tak rosak benda tu.Hahaha.Limit 20kg.Kalau terlebih 1 kilo tu kira halalan toyyiba ja.Aku risau aku terlebih berkilo kilo ja.

Drawer pun dah kosong.Tinggal benda yang nak pakai esok ja.

Doakan perjalanan aku esok selamat dan diberkati Allah ye.Amin~

21 comments:

ada van de kamp said...

WELCOME HOME :))

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

semoga selamat smpai :)

ASaDa RyutaRo said...

selamat kembali ke pangkal jalan.. hehehe :P

semoga selamat sampai ke tanah air.. ;)

eDdY said...

selamat berangkat z@ck...
bawak kapal terbang tu elok2..
nak korner bagi signal tau...
jgn lupa pakai seat belt..haha

Mr. J pengeRindu said...

jangan laju2.. nmpk traffic light behenti k.. jangan langgar. :P

little ain said...

have good journey zack.

nyna said...

welcome back zack.hihi
:)
take care

Hanida Lavida Moss said...

semoga selamat sampai tau :)
dah sampai roger tau :)
nanti kita travel sesama pulak tau :P

cKyN WaN said...

eh xdtg sini blk dah ke?

Cieut Nizar said...

welcome home zack! be careful...always! dan insyaAllah moga selamat sampai sini tnpa sbrg masalah. :))

maharam said...

AS6

Salam,
Selamat kembali. Hati-hati sepanjang perjalanan, moga selamat sampai.

Terkini di blog saya;

RISISITA III

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

take care z@ck! moga selamat sampai:)
kedah menanti anda..hik3

Aku X-PO said...

eh, ko dah abis ek kat sana?

Makin Dewasa, Makin Simple? Anda Bagaimana?

[z@ck] said...

To all..
thanks! aku balik for summer break ja.still ada baki satu tahun kat sini =) tahun depan dtg welly balik.

[s][u][e][h][a][n][n] said...

jaga diri zack...selamat pulang ke tanahair...huhuhu

mis safuraa said...

smt jaln..:)

ordinary89art said...

balik msia? tahniah..

nice blog!

eLLy said...

bye dik take care ... sampai Msia terus update tau!

eLLy said...

bye dik take care ... sampai Msia terus update tau!

cimOt said...

wohhhhh..blk mesia ar..sonok lew ea ko zack..

AcanCapik said...

semoga selamat sampai ke tanah air. have a safe journey. =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger