Online users

Follower

Tuesday, December 21, 2010

CST Production

Sekarang ni trend orang kahwin mesti upah photographer khas untuk ambil gambar.Tak cukup dengan tu, mesti buat video kahwin.Oh my.Aku memang suka tengok video orang kahwin ni.Terbuai buai dengan lagu dalam video tu.Terbaru, orang shoot guna DSLR.Rasanya ramai yang dah tahu pasal benda ni.DSLR pun boleh digunakan untuk shooting video.Yang lebih mengagumkan, kualiti video yang dihasilkan lebih cantik dari video recorder biasa.

Cakap banyak pun tak guna kalau korang sendiri tak tengok video yang dihasilkan.Apa kata korang jengah blog CST Production dan nilailah sendiri.Konfirm nganga beb.


Bagi aku, tak salah untuk spend amount yang banyak untuk gambar dan video kahwin sebab benda ni berlaku sekali seumur hidup.Takkan boleh rewind.Jadi apa salahnya berhabis sikit kan.Cuma kena tengok kemampuan juga la.Jangan sampai terjejas bajet untuk benda lain pula ya!

13 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

i sokong! haha. cepat zack. kumpul duit!

fasha said...

ade sy tgk CST production nie, mmg chantek2 ! suke :)

laila said...

ada yg lg hebat
try tgk maggistv
granddd sgt
tp mahai la huhu

*cimOt* said...

CST memang terbaek!!

tapi pitih kena sedia yg terbaik jugak lahhh..

noorafzan said...

huhu..
kalau ada budget besar bolehlah amik CST.
Tapikan, ada je videographer lain kot.
=)

eDdY said...

betol2...
sekali seumur hidup jer kot..x rugi punya la..hehe

Queen M said...

baru je ak tgk diorg dlm remaja..hahaha..mmg cun pon gambau yg deme amek..sumpah ag lawa dari kam biase :))

sizuka[Izzati] said...

ak memang suka dorg pnye work.gila best ah kalau tgk video sume.rasa nak kawen.HAHAHAHA>

[s][u][e][h][a][n][n] said...

baru semalam layan hasil2 keje CST ni..mmg terbaekkkkkkkkk siap berangan2 :p

Softtouch [Hanim] said...

pernah tgk hasil dorang..memang terbaiklah!!!

MieZa said...

aku pon rasa macam nak buat z@ck..
bila tengok video kawen, terasa nak kawen...hahaha

NeenaAnuar said...

kalau Zack amik CST shooting video kawin Zack nanti... insyallah confirm akak akan turun sama2 ngan CST nanti! hehehehee.. :D

hazman aka species1980 said...

hurmmm... kalau tak silap team CST nie just guna KAMERA DSLR je kan... tapi kualiti marveles...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger