Online users

Follower

Monday, December 20, 2010

Finally...

After such a long wait, after few times being rejected, after a series of minor accident, diterima juga masuk UITM.Tahniah sayang! Tak apa.Biarlah lambat dari orang lain, asalkan awak dapat sambung belajar.Tak dapat nak berhenti senyum dari tadi lagi.Happy sangat-sangat.Macam aku pula yang dapat tawaran.Hehehe.Banyak betul dugaan yang Tuhan beri sebelum ini.Sampai satu tahap nak give up.Nak berserah ja pada takdir.At last, Tuhan bagi juga peluang ni.Gunakan sebaiknya ye awak.All the best!

Seminggu je lagi nak daftar.Cepatnya!

16 comments:

Peri PiA said...

Al praises to Allah

so happy for both of u :)

[z@ck] said...

Peri PiA..
thanks sis! =)

Riha NCL said...

Alhamdulillah.
lps ni kamu x pyh risau soal masa dpn la kan. si dia dah sambung belajar.

Dee said...

baru ni pun anak buah dpt offer UiTM selepas setahun di Poli..tp biar abis dulu Poli lah..lepas tu buat degree di UiTM..hehehe..

tahniah utk pengutip durian...setapak ke hadapan..

Hanis Ayuni said...

waahhhh, tahniah. finally kan. hehe. :)

btw, i'm selling cute handmade polka dots ribbons to be wear with your awesome shawl. do come to my blog yea. :)
click here darl, cute ribbons for sale ! its cheap and affordable !

molmolla said...

finally!!! yes!! ;D

marinahunny said...

alhamdulillah..one step closer..

tetapkan lah iman dan sabar tika mengahrungi waktu susah kerana kejayaan pada khirnya amat manis sekali ;)

susah2 dulu ye ;) bgtau pengutip durian, study elok2, jgn nakal2..

Adam Haiqal said...

i ex-student uitm merbok.
slmt menempuh hidup di universiti
:)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

good newssssss!!!! congrats..

afifaa. said...

alhamdulillah, tumpang gembira untuk akak and dia :)

selamat menjadi warga UiTM; eheh.

Softtouch [Hanim] said...

Alhamdulillah...tahniah utk si dia zack..xpe plahan2..mula2 pra pastu smbung lah ke pringkat tertinggi..xpe...jnji minat blaja tu ada...

eDdY said...

tahniah2..(^^)

noorafzan said...

tahniah untuk dia ok.

eLLy said...

tahniah buat si pengutip durian =]

mamma mia! said...

likeeeeee

mamma mia! said...

tahniah pengutip deroyan

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger