Online users

Follower

Monday, December 6, 2010

Jaguh kampung


2005

Hahaha.Ini zaman kegemilangan lari pecut dulu.Dua tahun berturut-turut dinobatkan sebagai olahragawati sekolah.Sekarang ni eden dah pancit.Tak mampu nak lari laju dah.Kalau diimbau kembali zaman kegemilangan berlari ni, rasa nak gelak pun ada.Dulu berlari mana mau pakai spike.Berkaki ayam sajork.Style kampung gila habaq hang.Aku lebih selesa lari tak pakai kasut.Rasa ringan sikit.Kalau pakai spike pun, memang ringan cuma aku ja yang kurang selesa.

2006

Aku malas nak turun praktis petang petang.Style esok nak lari, hari ini baru kelam kabut turun praktis.Bila kaki cramp, sendiri tanggung la der.Siapa suruh belagak sangat tak praktis awal awal kan?

15 comments:

Privacy_Resident said...

orang tinggi memang lari laju! kaki dia panjang! KaN? :p

Cheno said...

woaah 2kal olahragawatiii sekolah.
mmg sprinter terhebat ni :)

zikeryhassan said...

sprinter rupanya kau zack. hebat!

Dee said...

ko lari selangkah..kitorang yg rendang ni dah dua langkah..sbb tu ko selalu menang..hahaha..

nyna said...

hebatlah ko zack!
aku ni bab belari last sekali.haha

baincardin said...

Selamat Menyambut Maal Hijrah 1432! ^_^

Izyan Helmi said...

waahhh..jaguh kg rupenye u ni...x sangka..haha

n. zfrh said...

kaki akk panjang, sng laa.. bdn plak kuruih,sng angin tiup..

I_Hate_Lolipop said...

kau buat aku terimbau memories... skang lemak penuh kiri kanan..~

hans said...

wow
bekas olahragawati rupanya hang noh

P/S : Review Filem : Aku Tak Bodoh Memang Tak Bodoh! Love F.A.M.I.L.Y!

P/S : Cek Nuffnang Dah Sampai..Yehaa!

Amni said...

wahhhhhh... rupanya student MRSM... sy pon MRSM jugak dulu.. tapi kat borneo la.. hehe...

pssttt... rupanya kita bertugas pada hari yang sama kan kat 100p... sibuk nyer pasal.. entri kawan-kawan pon jarang dapat baca.. alahai....

eDdY said...

sprinter rupa nyer member aq sorg ni..hehe(^^)

Ida Athanazir said...

kalau i lah, tak larat nak lari dah... dah berat :p

noorafzan said...

wahh....
2 tahun champion!

ordinary89art said...

kaki panjang mmg lajuu..huhuuhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger