Online users

Follower

Tuesday, December 28, 2010

Kenduri kahwin Kak Lily.

Kompang dipaluuu..pengantin baruuu...!Haa.First time datang rumah Kak Lily.Dari Kedawang nak ke Ayer Hangat mengambil masa 30 minit ja.Tak jauh mana pun.Kami sampai dalam pukul 12.30 tengahari.Mujur time sampai orang tak berapa ramai.Makan pula style buffet.Perut pula dah lapaq.Laju ja serbu nasi.Hohoho.

Modern and trendy.First time jumpa banner kahwin macam ni.Ada mak cik yang lalu kat banner ni cakap "Depa tak pakai baju kahwin pun.Orang muda la ni, pakai besa besa ja naa" Hahaha.Mak cik, sekali sekala kena buat pembaharuan.

Makanan tip top.Semua lauk sedap.Boleh minta no. katering kot naa.Eceh.Mana nak tahu kenduri aku nanti, boleh pertimbang guna katering ni.I loike sebab ada lauk ikan masin.Sedap!

Ambil berkat.Hahaha.Lepas ni turn cek pula naik pelamin.Ramai yang puji pelamin dorang cantik.Combination colour yang sangat masuk.Nampak lembut ja kan?

Lighting kamera terover noks.Kak Lily cantik sangat dengan persalinan ala ala puteri raja.Muka cek teruih jadi fair and lovely.

Selamat pengantin baru Kak Lily dan Buffon!Cepat cepat dapat baby ye. =)

8 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

SMART SEH..BERANGAN PLAK AKU NAK KAWEN

[z@ck] said...

si lampu neon..
kahwin weyh..kak lily ni pun baru umur 22 dah langsung.hehehe

nyna said...

cantik la pelamin dia.
aku suka.comel je :)

[z@ck] said...

nyna..
<3

eDdY said...

aah...mmg cantik color pelamin tu..
nice combination of color..

Softtouch [Hanim] said...

haah cntiklah zack....unik...

Peri PiA said...

sangat cantik!!akak dala lame ngidam frame gambar tu


hubyyyy nak frame tu ! =))

::[ misslily ]:: said...

zack..sori , br sempat baca ur cerita ni.hehhe..tq tau sbb dtg...
suka!!
:)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger