Online users

Follower

Sunday, December 5, 2010

Taman Tasik Darulaman.


Dah lama rasanya tak datang Tasik Darulaman ni.Dulu ada datang sekali dengan geng Jitra.Lepas tu, tak pernah datang dah.Baru-baru ni saja pi lepak sekejap kat situ.Memang ramai orang yang datang beriadah kat sini.Kebanyakkannya family.Couple pun ramai juga.Berkelah bawah pokok makan keropok lekor.Hehehe.Ada yang jogging.Ada yang kayuh itik kat tasik.Ada yang drive kereta golf pusing tasik.Macam macam la.Kawasan tasik ni besar dan cantik. (Wuih.Macam berpantun la pula).Kira kalau nak jalan jalan ambil gambar tu memang puas hati la.Cuma kureng sikit time aku pergi tu, dia tak buka air pancut tu.Kalau tak, lagi cantik.

Please kasi chance aku nak bergedik dalam blog sendiri.

Drumstick gila.

Oyeh.Berjaya menyembunyikan drumstick.

Air pancut kat tengah tu.Nampak tak?

Next time datang nak try jogging la pula.Hehehe.

9 comments:

Luth Textile said...

i like drumstik!

Queen M said...

kalo family ak g,mak ak dgn adek ak kne pakse jog..ak n kakak ak n ayah ak,kitorg rilex mkn2 tepi tasek.hahaha :P

Jiji-Fify said...

nice lah zack!

p/s: i got a special entry 4 u on my belog. btw, i've received pressies 4 raya sakan contest tu. Awsome!!! thanks wei!! :)

SyahmiFikri said...

hoho.. best kan sana.. lepak2 mmg best..

marinahunny said...

lawalah kaki zack..x drumstick mana pun eh..cantik je..

eDdY said...

ni kesan balik malaysia la ni...tu yg ader drumstik tu..haha

Delaila said...

lawa weh selendang :D

Mar said...

wah lma xpegi sini,.

Aku Pembaca Filem said...

aku student UUM asal KL pun suka naik bot kat Tasik Darul Aman...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger