Online users

Follower

Saturday, January 1, 2011

Harapan 2011.

Entry pertama untuk tahun 2011.

Wah.Terasa kejap je kan masa berlalu.Dah masuk 2011.Umur pun makin bertambah satu angka.Yang penting jiwa tetap remaja.Azam tahun baru, nak improve diri sendiri.Kalau diikutkan,masih banyak lagi kelemahan diri yang perlu diperbaiki.Kalau boleh,solat nak lengkap 5 waktu sehari.Ini azam dari tahun lepas lagi tapi still tak tercapai.Tang subuh selalu K.O.My bad.Kunci jam tapi mata berat sungguh nak buka.

Antara lain, nak tingkatkan lagi hubungan baik sesama manusia.Paling dekat dengan adik adik aku la.Aku ni style cenge' sikit dengan dorang.Style ego tinggi.Semuanya kena ikut cakap aku.Aku ja yang betul.Kuat memerintah pun aku.Tapi itu time aku bad mood ja la.Time mood elok, aku berkelakuan baik.Sungguh.Tak percaya tanya dorang.Hehehe.So, kalau boleh, aku langsung tak nak ada barrier between aku dan dorang.Which means dorang boleh sesuka hati nak gosip dengan aku, nak cerita masalah dsb.Maybe dorang segan sebab jarak umur kitorang agak jauh.

Itulah harapan aku untuk 2011.Nak list panjang panjang takut ada setengah tak boleh nak achieve.So, target sikit sikit dulu.Harapan anda pula bagaimana?

p/s :Wah.Cantik tarikh hari ini . 01.01.2011.

3 comments:

shark said...

gud luck ngan azam kamu...

ch!natsu said...

salam tahun baru.. =)

eDdY said...

hepy new year z@ck...(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger