Online users

Follower

Sunday, January 2, 2011

Ibarat kera mendapat bunga.

Pagi tadi senak perut teruk.Dua kali ulang ke toilet.Nak kata silap makan, tak juga.Sebelum ni hentam makan sambal belacan banyak pun, perut ni masih kental.Kali ini, meragam tak ingat dunia.Ku ajak dia pergi farmasi.

Aku : Hello, kat mana tu? (dah bebai dah time ni.tunggu dia lama sangat)
Dia : Baru nak message you.Dah ada depan rumah ni.
Aku : Ok.
**Masuk kereta**
Dia : Nah.Untuk you (sambil senyum gatai)
Aku : *terkejut*
Dia : Apek tu cakap bunga ros fresh susah nak dapat kat sini.Tu yang I beli bunga ni.Tak ada choice dah.
Aku : Hehehe.Tak pa la.Bunga apa pun tak kisah.

Patut la lambat.Pi cari bunga dulu.Teruih hilang sakit perut der.Rare sikit mamat ni sebab dia bagi bunga teh.Bukan bunga ros! Hohohoho.Tak kisah la bunga apa pun, ku tetap suka.Kalau dikira kira, ini kali pertama dapat bunga.Nah.Ibarat kera mendapat bunga gitu.Terkinja kinja syiok.

p/s : Actually, ku tak tahu itu bunga chrysanthemum until ku balik rumah tunjuk kat Ika dan Bang Cik.Ku ingat bunga taik ayam.Sekali bila dibau lama lama, sah bunga teh! Hahaha.

10 comments:

eewana said...

wah...suwitnye dpt bunge..mest hati bebunge2 je rse tu..heheh :)

[z@ck] said...

eewana..
hahaha..kembang semua cukup.

eDdY said...

haha...nice(^^)

hAwA said...

rebus la.. buat teh ^^ biar bunga abadi dalam diri. haha

Orang Senyap said...

wah wah wah waaahh
sweetnyer... hehe

AcanCapik said...

rebus buat teh... ngeeeee...

MieZa said...

sweet nya...bunga teh pon teh lar,,janji dapat bunga...tak pernah dapat surprise mcm nie, kalau dapat bunga time konvo tak surprise...hehe

~fawezah~ said...

nice!
laen dari yang laen..hehe =)

malia said...

apa pulak bunga taik ayam weh.hahaha dia xla kejam sgt nak bagi ang yg tu :p

btw,dia pandai gak sweet2 ngn ang.hehe :)

[z@ck] said...

malia..
aku buta bunga weh.siyes aku ingt bunga taik ayam.tapi aku tak cakap la depan dia.hahaha.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger