Online users

Follower

Wednesday, January 26, 2011

Lelaki mulut jahat.

Selalunya yang mulut jahat ni perempuan tapi jangan ingat lelaki pun tak boleh mulut jahat.Malah, lebih teruk dari perempuan.Apa nak jadilah dengan kau si polan.Dari dulu sampai sekarang perangai tak pernah berubah. Orang dah kasi second chance but still nak mulut longkang.Apa faedah yang kau dapat bila buat cerita bukan bukan pasal anak dara orang? Teruk betul la kau ni.Boleh pula nak komplot dengan orang lain untuk lancarkan operasi jahat kau tu.Alahai si polan.Insaflah.

Sometimes, people are just annoying. They love spreading bad things about you. All you need to do is to stay cool. Don't ever let your emotion controls you. Parah jadinya umpama api berlawan api.Biarlah apa orang nak kata kat kita, yang penting kita tahu diri kita macam mana.Orang macam ni tak boleh dilayan sangat.Makin kita marah, makin dorang suka.So, stay calm, banyakkan istighfar.Biar Tuhan jelah balas perbuatan si polan tu.

Susah kan nak deal dengan orang.Banyak sangat ragamnya.Hurm.

5 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sabar aje lah dear..

ASaDa RyutaRo said...

kalau mulut bau longkang mungkin ada yang boleh tahan. tapi kalau bahasa dah macam longkang, kena bagi simbah dengan bio zip sekilo bagi hilang bau.

sabar salah satu cara. tapi sabar ada tahap jugak..

kathy jem said...

Memang pon budak laki zaman sekarang mulut die ya ampun mengalahkan mulut kaum hawa..

eLLy said...

setengah lelaki mulut memang lezer nok!! sabar je la.. tapi klu ta ko lezer balik kat dia dik

eDdY said...

curah clorox dalm mulut dier tu...
baru x jadi longkang...wakaka

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger