Online users

Follower

Thursday, January 6, 2011

Publisiti murahan.

Nah.Gelak je aku tengok gambar terbaru yang Oh! Media upload kat FB.Tertarik dengan satu komen "Makin lama makin bangang pula Oh! Media ni aku tengok".Bukan niat suka hati nak kutuk website popular ni, cuma memang patut pun orang kutuk website ni sekarang.Aduhai Oh! Media.Dulu aku memang respect dengan website ni.Tapi lama kelamaan jadi annoying pula bila ia mula mengeluarkan gambar yang tak sepatutnya dijadikan isu.Kalau diamati betul betul, gambar tu tak ada la kontroversi sangat.Sekali pandang, maybe orang boleh salahtafsir.Perempuan kiss perempuan.Cium mulut.Tapi bila diamati lama lama, perempuan berlaga pipi sajork.Itu pun nak jadi isu ke? Mungkin sebab perempuan bertudung, so bolehlah nak jadikan bahan sensasi.Kononnya perempuan bertudung sekarang dah runtuh akhlaknya.Kan kan?Terima kasih kepada angle camera yang tip top.

Syabas Oh! Media.

p/s : Sewaktu diawal pengeluaran gambar ni, captionnya berbunyi lain.Sekarang sudah ditukar.Bagus juga creator Oh! Media ni. Style makan saman juga! But still tak perlulah nak cari publisiti murahan dengan cara sebegini rupa.Malu weh.Baik delete je gambar tu.

5 comments:

nina syakina said...

agaknya dia dh kering idea r tuhh... huhu

Drunbella Khoo said...

mesti photo pompuan berlaga pipi tapi dianggap macam comolot kan.
apa laa depa neh.
dah sah-sah photo tu laga pipi jaa pun.
ada jugak tu yg bongok kata comolot.
siap kata buat malu org pakai tudung.
apadia laa depa neh.
hat tu pun tak boley nak beza.
free2 dapat dosa fitnah org.
haish.

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha ha.
dorang keep on running based on controversy aite?

=)

Zati Tarhizi said...

Yeah! Agree with it. Hehe :)

eDdY said...

biaser la tu...
dah xder idea...
gambar camtu pon cuba nak awt kontroversi...huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger