Online users

Follower

Sunday, January 9, 2011

True Beauty.

Agak menarik juga "True Beauty" kat Channel 711.Basically, dorang akan bersaing untuk meraih gelaran The Most Beautiful People in USA dan bawa balik 100 ribu in cash.Banyak kot.Ada sepuluh contestant , 4 lelaki dan 6 perempuan.Dorang dinilai dari pelbagai aspek dan dorang tak tahu ada hidden camera around the house.Dorang juga tak tahu ada hidden test menanti.Kalau bagitau, mesti dorang prepare awal awal kan.Nak mencari yang beauty memang senang tapi true beauty, tak semua yang ada.Cantik bukan pada paras rupa saja malahan, inner side juga diambil kira.

Antara banyak banyak contestant ni, aku paling suka attitude Chelsea.Walaupun dia ni nampak macam bitch sikit, tapi inner side dia bagus.Contestant lain memang tak suka dia, tapi aku suka.Haahaahaa.Every week, Star World akan disiarkan 2 episodes back to back.So, memang puas hatilah tengok.

Jangan lupa tengok Star World setiap Jumaat pukul 8 malam ye.

5 comments:

diba said...

nak tgk la cite ni..~

Zaiya said...

nak tengok tp x dpt nak tengok.....................

Zaiya said...

nak tengok tp x dpt nak tengok.....................

PinQib said...

nak tgk tp x subscribe channel tu

wuuuu T-T

| Gelagat Anti INDIA|

Att Ashburn said...

la zack. kat nz dah abis lama dah. huhu. perempuan mng, tak igt nama hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger